Macırlar Peş Peşe Gollerle Sonuca Gitti!

Günün ilk maçında Macırlar takımı ile Alemdar City takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda 2 takımda kontrollü bir oyun sergilerken 11.dakikada Mustafa ile öne geçen taraf Alemdar City takımıydı. Macırlar takımı ilk yarı tutuk bir oyun sergilerken Alemdar takımı daha baskındı ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Alemdar takımıydı. 2.yarının başında Yunus ile skoru hemen eşitleyen Macırlar takımından Emrah 5 dakikada 3 gol atarak skoru takımı lehine 4-1 yaparken Alemdar takımı oyundan düşse de son 10 dakikaya girilirken farkı 1’e indirmeyi başaran ekip beraberlik golünü bulamayınca maçı 4-3 Macırlar takımı kazandı.
Kaybetme Faktörleri
Maça iyi başlayan Alemdar takımı öne geçmeyi başararak ilk yarı skoru korudu ve 1-0 önde tamamladı. 2.yarıya hiç beklenmedik bir gol yiyerek başlayan Alemdar takımı 30.dakikadan sonra rakip Emrah’a 5 dakika boyunca çözüm üretemeyince kalesinde 3 gol görerek birden 3 farklı geriye düştü. Bu gollerden sonra iyi reaksiyon gösteren Alemdar takımı Mustafa’nın attığı 2 gol ile son 10 dakikaya 1 fark ile girse de beraberlik golünü bir türlü bulamayınca maçı 4-3 kaybetti. Kalede görev alan Kenan ilk yarı kalesinde devleşirken 2.yarı çok farklı bir görüntü çizdi. Defans kurgusu maç boyunca iyi olan Alemdar takımının savunması 2.yarı 5 dakika oyundan düşünce kalesinde arta arda goller gördü. Yunus savunmada en çok efor sarf eden oyuncuların başında gelirken Emre rakibe erken müdahalelerde bulunması ile kolay geçildi. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtamayan Alemdar takımı bireysel olarak Mustafa’nın yeteneklerine güvenirken Mustafa attığı 3 gol ile arkadaşlarının güvenini boşa çıkarmadı ve bitiriciliği ile takımını ilk yarı öne geçirirken 2.yarıda oyunda tutmaya çalışsa da yenilgiye engel olamadı. İleride görev alan Burak bugün takımı adına hayal kırıklıklarından biriydi. Maç boyunca bir çok gol pozisyonuna giren Burak bunları iyi değerlendiremeyince skora katkı veremedi. Maçı 4-3 kaybeden Alemdar City takımı zaman zaman oyundan düşmeseydi, galibiyet ile ayrılabileceği maçtan yenilgi ile ayrılmak zorunda kaldı.
Kazanma Faktörleri
Maça savunmada başlayarak rakibi tartan ekip ilk yarıyı 1-0 geride tamamlarken 2.yarı çok farklı bir karakter sahaya yansıtarak önce beraberliği sonra Emrah ile farka giden ekip sonrasında rehavete kapıldığı 2 dakikada 2 gol yiyerek fark 1’e inse de son 10 dakikada skoru koruyarak maçı 4-3 kazanmayı başardı. Kalede görev alan Yusuf kalesinde 3 gol görse de kritik dakikalarda yaptığı kurtarışlar ile takımını ayakta tutan isimdi. İlk yarı farka gidebilecek maçta yaptığı kurtarışlar ile dikkat çeken Yusuf iyi bir maç çıkardı. Savunmada uyumları iyi olan ekip zaman zaman oyundan düşse de performansları iyiydi. Yunus savunmanın bel kemiğiydi. Her topa müdahale etmeye çalışan Yunus çok fazla efor sarf ederek elinden geleni yaptı. İleri de ilk yarı tutuk bir oyun sergileyen ekip 2.yarının başında bir açıldı pir açıldı. Ümit takımının orta sahasını yönlendirirken oyun görüşü ile dikkat çekti. Emrah ise ilk yarı çok fazla gol pozisyonunu kaçırsa da 2.yatı 5 dakikada attığı 3 gol ile maçı kopartan Emrah tam bir forvet olduğunu bu maçta göstererek takımına galibiyeti hediye etti. 2.yarı güzel bir oyun ile zorda olsa galibiyete uzanan ekip maçı kazanmasını bildi.
Maçın Adamı:Emrah
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Kalecisi.:Yusuf
Maçın Defansı:Mert
Maçın Ortasahası:Mustafa
Maçın Forveti:Emrah
Maçın Centilmeni:Emre