Dostluk Kazandı!

Günün ilk maçında 2 kardeş takım Alacaat ile LosAlacaaticos takımları karşı karşıya geldi. LosAlacaaticos takımı Alacaata göre daha baskılı başlarken 6.dakikada öne geçmeyi başardı. İlk yarı kalan dakikalarda 2 ekipte golü bulamayınca ilk yarıyı LosAlacaaticos takımı önde tamamladı. 2.yarı Alacaat takımı beraberlik için baskılı başlasa da savunmada açıklar verince LosAlacaaticos takımı art arda goller ile farkı açtı ve maçı LosAlacaaticos takımı 4-1 skor ile kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça baskılı bir başlangıç yapan LosAlacaaticos takımı mükemmel bir savunma örneği gösterirken ilk yarıyı gol yemeden önde tamamladı. 2.yarı skoru korumayı başaran ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı. Kalede görev alan Mesut refleksleri ile dikkat çekerken rakibin bir çok golünü engelledi. Savunmada kusursuz bir performans sergileyen ekip birbirlerinin açıklarını çok iyi kapatırken Mustafa savunmada çakılı kalan isimdi ve savunmayı kenetledi. Ertan hem savunmada bende hücumda elinden geleni yaparken sahada basmadık yer bırakmadı. İleride topu çok iyi çeviren ekipte Alacaat takımı tarafından kadro dışı bırakılan Ali Rıza ile Fuat kendilerini kadro dışı bırakan arkadaşlarını bu maçta oldukça pişman etti. Ali Rıza tecrübesi ile rakibi ezerken pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Fuat ise oyun görüşü ile fark yaratırken takımının ataklarını şekillendirdi. Golcülüğü ile maçı koparan Fuat maçın kaderini belirleyen isimdi. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip maçı net bir skor ile kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça rakibi tartarak başlayan ekip gol yollarında büyük sıkıntı yaşarken ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı beraberlik için risk aldığı dakikalarda kalesinde goller gören ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Mücahit kalesinde bir çok gol pozisyonu görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada uyumları iyi olan ekipte Sinan ve Emre Aşık takımlarının tek ayakta kalan isimleri olurken Sinan maç boyunca savunmasını terk etmezken rakibi çok iyi karşılasa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamadı. Emre Aşık savunmanın bel kemiğiydi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile rakibin çoğu atağını kesen Emre Aşık hücuma çıktığı pozisyonlarda arkasında çok fazla açık alan bıraktı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Eray tekniği ile büyük beğeni toplasa da ezbere attığı toplar ile çok fazla top kaybı yaptı. Forvette görev alan Halil ise rakibin yoğun baskısı altında istediği toplar ile buluşamayan Halil girdiği gol pozisyonlarını da iyi değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Kadro dışı bıraktıkları oyunculara karşı yenilen ekip kendilerini sonraki maçlarda toparlamaları gerek yoksa mağlubiyet serileri devam edebilir.

Maçın Adamı:Fuat
Maçın Gümüş Adamı:Ali Rıza
Maçın Golü:Fuat
Maçın Kalecisi:Mesut
Maçın Savunması:Mustafa
Maçın Orta sahası:Ali Rıza
Maçın Forveti:Fuat
Maçın Centilmeni:2 ekipte oldukça Centilmendi