Losalacaaticos Kaçtı, Balat Yakaladı!

Günün son maçında Balat Tr ile Losalacaaticos takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken Balat takımı hücum bölgesinde istediği atraksiyonları yakalayamayınca savunmada açıklar verdi ve Losalacaaticos takımı 2 fark ile öne geçti. Balat takımı bu gollere karşılık vermeyi başarsa da ilk yarıyı Losalacaaticos takımı 3-1 önde tamamladı. 2.yarının başında Losalacaaticos takımı farkı 3’e çıkarırken ilerleyen dakikalarda Balat takımı farkı azaltmayı başardı. Maçın son anlarında oyundan düşen Losalacaaticos takımı girdiği gol pozisyonlarını bir bir harcarken Balat takımı maçın son anlarında skoru eşitlemeyi başardı ve maç 5-5 beraberlik ile sonuçlandı.

Losalacaaticos

Maça güzel bir başlangıç yapan Losalacaaticos takımı ilk yarıyı 2 farklı önde tamamlarken 2.yarı 2 kez farkı 3’e çıkarsa da maçın sonlarında rehavete kapıldı ve maçtan beraberlik ile ayrıldı. Kalede görev alan Samet kalesinde ilk dakikadan itibaren bir çok tehlikeli pozisyon görürken refleksleri ve çevikliği ile bir çok golü engelleyerek takımını ayakta tuttu. Savunmada uyumlu olan ekip maçın son anlarında oyundan düşerken Halil İbrahim savunmada çakılı kalan isimdi. Rakibin çoğu atağına ayak uzatmayı başaran Halil İbrahim zaman zaman yalnız kaldı. İleride genel olarak bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Fuat takımının ataklarına yön veren isimdi. Oyun görüşü ile takım arkadaşlarını besleyen Fuat maçın açılış golünü de atan kişiydi. Ali Rıza ise forvette muazzam bir maç çıkardı. Bitiriciliği ve pozisyon bilgisi ile golü adeta koklayan Ali Rıza attığı 3 gol ile takımını sırtlasa da çok net gol pozisyonlarını da harcadı, buna rağmen performansı ile büyük beğeni topladı. Maç içerisinde bir çok kez farklı öne geçmeyi başaran Losalacaaticos takımı skoru koruyamayınca maç beraberlik ile sonuçlandı.

Balat Tr
Maça ısınmaları biraz zaman alan Balat Tr takımı ilk yarıyı 2 fark ile geride tamamlarken 2.yarının başında 3 fark ile geriye düşen ekip farkı 2’ye düşürdükten sonra fark tekrar 3’e çıksa da oyun disiplininden kopmayan Balat Tr takımı zor da olsa beraberliği son dakikalarda kurtarmayı başarırken kalede görev alan Eren kalesinde 5 gol görse de mükemmel bir maç çıkardı. Kritik kurtarışlara imza atan Eren karambol olan pozisyonlarda refleksleri ile takımını ipten alırken maç boyunca takım arkadaşlarını kalesinden yönlendirdi. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekipte Sercan savunmanın bel kemiğiydi. Kritik müdahaleleri ile dikkat çeken Sercan müdahaleleri ile rakiplerini yıldırmayı başardı. İleride topu iyi çeviren ekipte Fırat hırsı ve tekniği ile fark yaratırken bitiriciliği ile takımını oyunda tutmayı başardı. Forvette görev alan Ahmet fırsatçılığı ile dikkat çekerken maçın son anlarında mükemmel bir reaksiyon göstererek maçın berabere bitmesini sağladı. Maç içerisinde bir çok kez geriye düşen Balat Tr takımı buna rağmen oyun disiplininden kopmadı ve sahadan beraberlik ile ayrılmayı başardı.

Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Gümüş Adamı:Ali Rıza
Maçın Golü:Ali Rıza
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Sercan
Maçın Orta sahası:Fuat
Maçın Forveti:Ahmet
Maçın Centilmeni:Murat