Liverpool’dan Mükemmel Geri Dönüş

Günün 2.maçında Çernobil ile Liverpool Fk karşı karşıya geldi. 2 takımda maça temkinli başlarken Çernobil takımı uzaktan şutlar ile etkili olmaya çalışıyordu, nitekim 16.dakikada Naim’in uzaktan attığı gol ile öne geçen taraf Çernobil oldu. Liverpool takımı ise ilk yarı bir türlü rakip savunmayı açamazken ilk yarı Çernobil takımının 1-0 üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı skoru korumaya yönelik bir oyun sahaya yansıtan Çernobil takımı rakibi kendi yarı sahasında karşılarken Liverpool takımı ise skoru eşitlemek için daha baskılı bir oyun sahaya yansıtıyordu. 33.dakikada Enes skoru eşitlerken maçın ilerleyen dakikalarında 2 ekipte galibiyet için risk alıyordu. Maçın berabere sonuçlanacağını düşünürken Enes’in son dakika golü ile maçı kazanan taraf 2-1 skor ile Liverpool takımı oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça tutuk başlayan Liverpool takımı ilk yarıda girdiği pozisyonlarda etkili olamazken kalesinde golü görerek ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı daha etkili bir performans sergileyen ekip Enes ile önce skoru eşitledi. Son dakikada da Enes ile galibiyete uzandı. Kalede görev alan Yunus takımının en iyilerinden biriydi. Mükemmel kurtarışlara imza atan Yunus ilk yarıda farkın açılmasına engel olurken 2.yarı kalesini gole kapatmayı başararak takımını galibiyete uzadı. Savunmada çok iyi bir performans ortaya koyan Liverpool yeni savunma hattıyla rakiplerine korku saldı. Emre savunmanın bel kemiği olurken yeni arkadaşlarını çok iyi yönlendirdi. İleride oldukça efektif bir oyun ortaya koyan ekipte Ozan takımının hücumlarını şekillendirirken tekniği ve klas pasları ile fark yarattı. Takımın yeni golcüsü Enes ise ilk kaçında kusursuz bir maç çıkardı. Takımı adına her şeyi ortaya koyan Enes attığı 2 gol ile takımına galibiyeti hediye etti. İlk yarıyı geride tamamlamasına rağmen 2.yarı mükemmel bir maç çıkaran ekip kıran kırana geçen maçtan galibiyet ile ayrılmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça dengeli başlayan Çernobil dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu ve takım Kaptanı Naim’in bulduğu gol ile ilk yarıyı önde tamamladı. 2.yarı ileride bir türlü şeytanın ayağını kıramayan ekip kalesinde 2 gol görünce yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Servet maç boyunca kalesinde savaşsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunma kurgusu oldukça iyi olan ekip maçın sonlarına doğru çok yoruldu. Volkan savunmada çok iyi bir performans sergilerken maçın en çok top kesen isimlerinden biriydi. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Naim attığı gol ile takımını öne geçirirken uzaktan attığı şutlar ile rakip kaleciyi zorladı. Mustafa ise maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de bunları bir türlü gole çevirmedi. Takım olarak öne geçmeyi başaran ekip sonuca gidemeyince kazanabilecekleri bir maçı kaybettiler.

Maçın Adamı:Enes
Maçın Gümüş Adamı:Yunus
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Yunus
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Ozan
Maçın Forveti:Enes
Maçın Centilmeni:Naim