Liverpool’da Kaptan Geri Döndü

Günün son maçında ilgin lideri Liverpool ile Türkoğlu takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren üstünlüğünü maça yansıtan Liverpool takımı Aytuğ ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı ilerde cılız ataklar ile gol arayan Türkoğlu takımı ilk yarı skor üretemezken Liverpool takımı art arda goller ile farkı açtı ve ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarı 2 ekipte rahat bir oyun ortaya koyarak maçtan zevk almaya çalışırken karşılıklı goller oldu. Liverpool takımı maçın kontrolünü elinde tuttu ve maçın temposunu belirledi. Maçı Liverpool takımı 9-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
İlk dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koyan Liverpool takımı erken bulduğu goller ile maçın fişini ilk yarıdan çekerken ilk yarıyı 4-0 önde tamamlamayı başardı. 2.yarı 5 gol bulan ekip farktan dolayı rahat bir oyun ortaya koyunca kalesinde 2 gol gördü. Maçı farklı bir skor ile kazanan ekipte kalede görev alan Yunusa bugün fazla iş düşmezken bir kaç pozisyonda Klasını konuşturdu. Savunmada çok iyi bir oyun ortaya koyan ekipte Nezir olgunluğu ile fark yaratırken attığı şık gol ile alkış aldı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Aytuğ maçın açılışını yaparken sahada basmadık yer bırakmadı. Mert ise maç boyunca fırsatçılığını konuştururken ince bilekleri ile fark yarattı. Uzun bir aradan sonra sahada olan Sercan sahalara fırtına gibi bir dönüş yaptı, takımının skor yükünü çeken Sercan attığı 4 gol ile yıldızlaşırken, takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Oyun görüşü ile fark yaratan Sercan takımın maestrosu olduğunu bu maçta kanıtladı. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan ekip maçı farklı bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan ekip rakibin art arda atakları karşısında geliştirdiği cılız ataklar ile gol ararken yedikler erken gol ile oyundan düştüler ve ilk yarıyı 4-0 geride tamamladılar. 2.yarı 2 gol bulmayı başaran ekip savunmada çok fazla açık verince maçı 9-2 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Serkan kalede bugün fazla mesai yaparken bir çok kurtarışa imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şey yoktu. Volkan takımının hem savunmasında hemde hücumuna destek olurken çok fazla yoruldu ve oyundan düştü. Takımının en etkili ismi olan Mehmetcan ise tekniği ve oyun görüşü ile fark yaratırken takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Sercan
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Golü:Nezir
Maçın Kalecisi:Yunus
Maçın Savunması:Nezir
Maçın Orta sahası:Mert
Maçın Forveti:Sercan
Maçın Centilmeni:Mehmetcan