Liverpool Zor Da Olsa Galibiyete Uzandı!

Günün son maçında Liverpool ile Yunuseli City takımları karşı karşıya geldi. Yunuseli takımı 5.dakikada öne geçmeyi başarırken ilerleyen dakikalarda karşılıklı goller olsa da Liverpool takımı ilk yarıyı 3-2 önde tamamlayan taraftı. 2.yarıya Ömer’in sakatlanması ile maça 6 kişi devam eden Yunuseli takımı savunmada açıklar verirken Liverpool takımı art arda bulduğu goller ile farkı açarken rehavete kapılınca Yunuseli takımı farkı 1’e indirmeyi başardı. Fakat çok fazla yorulan ekip son anlarda oyundan düşerken maçı 6-5 skor ile Liverpool takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça ısınamadan kalesinde golü gören Liverpool takımı sonrasında öne geçmeyi başararak ilk yarıyı 1 fark ile önde tamamladı. 2.yarı rakibin eksik olması ile rehavete kapılan ekip son dakikalarda oyuna asılarak maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Sercan kalesinde hatalı goller görse de rakibin oyuncusu sakatlandığında yedek oyuncularının rakibe girmesini teklif ederek fair-play ruhunu sahaya yansıtan Sercan alkış aldı. Savunmada dağınık bir görüntü çizen ekipte Hakan savunmanın bel kemiğiydi. Çok iyi bir performans sergileyen Hakan soğukkanlılığı ile takımına seviye atlattı. İleride yetenekli ayakları ile sonuca gitmeyi başaran ekipte Mert hızı ve çevikliği ile rakiplerini çok kolay geçerken takımının dikkat çeken isimlerinden biriydi. Maçın yıldızı olan Metin ise muazzam bir maç çıkarırken tekniği ve oyun görüşü ile fark yarattı. Uzaktan attığı şutlar ile rakip kaleciyi zorlayan Metin attığı paslar ile takım arkadaşlarını çok iyi besledi. İlk yarı zorlanan Liverpool takımı 2.yarı rakibin eksik olması ile rehavete kapılsa da galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri 

Maça etkili bir başlangıç yapan Yunuseli City öne geçmeyi başarırken geriye düşse de skoru bir kez daha eşitlemeyi başardılar, fakat Ömer’in  sakatlanması ile ilk yarıyı geride tamamlayan ekip 2.yarı eksik olmaları nedeniyle art arda goller yeseler de rakibin rehavete kapılması ile farkı azaltan ekip son dakikalarda kondisyonları tükenince yenildiler. Kalede görev alan Bayram kalesinde bir çok gol görse de bir o kadar da güzel kurtarışa imza atarak farkın açılmasını engelledi. Savunmada eksik olmaları nedeniyle açıklar veren ekipte Olcay savunmada çakılı kalan isimdi. İlk dakikadan itibaren savunmadan ayrılmayan Olcay rakibin her atağına ayak uzatsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Olcay savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken  zaman zaman hücuma da katkı sağladı. Takımının yıldızı olan Ayhan ise tek başına takımını sırtlarken kendi kendine hazırladığı pozisyonlar ile goller bularak takımını umutlandırsa da takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Metin
Maçın Gümüş Adamı:Ayhan
Maçın Golü:Ayhan
Maçın Kalecisi:Bayram
Maçın Savunması:Hakan
Maçın Orta sahası:Metin
Maçın Forveti:Ayhan
Maçın Centilmeni:Sercan