Liverpool Zirveyi Salladı!

Gecenin 2. maçında Lider Palermo ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta Liverpool Fk takımı güçlü rakibini 6 5 lik skorla devirerek kötü gidişe dur dedi, 5 puanı cebine koyarak önemli bir galibiyete imza attı.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı güçlü rakibini iyi analiz edip sahaya katı savunmaya yönelik bir kadro ile çıkarken 4 lü savunma yapıp rakibe çok da boş alan bırakmadılar, ileri uçta da Ozan ve Emrecan’la etkili olup skor üretmekte zorlanmadılar. 2. yarıda zaman zaman fark kapanıp stresli dakikalar yaşasalar da bitiricilik anlamında başarılı bir maç geçirdiler ve buldukları gollerle haklı bir galibiyet aldılar. Alınan galibiyette savunmanın payı çok büyüktü ve genel anlamda rakibe karşı çok iyi direndiler, son dakikalara 2 farklı girip son dakikada penaltı golü yeseler de maçı kazanmasını bildiler. Ozan ve Emrecan’ın uyumu da galibiyette bir diğer önemli unsur olurken Ozan 3, Emrecan 2 golüyle takımlarını sırtladılar.
Kaybetme Faktörleri:
Palermo takımı 2 as kalecisinden de yoksun olarak sahaya çıkarken ideal kemikleşmiş kadrodan da eksik oyuncular olunca sahada bariz şekilde uyum sorunu yaşadılar ve mağlubiyetin en büyük etkeni buydu. Takım sahada ne yaptığını bilmiyor gibiydi ve çok basit top kayıpları yapıp ileri uçta acemice toplar kaybettiler. Furkan’ın yokluğu da takımı ciddi anlamda olumsuz etkilerken sakatlığı sebebiyle sahada olmamasını anlıyoruz ama yerine iyi bir forvet konulmaması mağlubiyete davetiye çıkardı. Özellikle ilk yarıda hücum hattında vasatı aşamayan ekip 2. yarıda Furkan’ın oyuna dahil olup sakat sakat oynamasına rağmen takımı ateşlemesiyle goller bulmaya başladılar fakat bu goller galibiyet için yeterli olmadı. Furkan 2. devrede oyuna dahil olup sakat halde oynamasına rağmen maçı 2 golle tamamlarken takımın bir diğer golcüsü Murat da 2 gollük bir performans sergiledi.
Maçın Adamı: Ozan
Maçın Gümüş Adamı: Emrecan
Maçın Kalecisi: Mustafa
Maçın Defansı: Nezir
Maçın Ortasahası: Emrecan
Maçın Forveti: Ozan
Maçın Golü: İsmail
Maçın Centilmeni: Hüseyin