Liverpool Vasco’dan Rövanşı Aldı

Günün tek maçında Vasco ile Liverpool takımları karşı karşıya geldi. Vasco takımı maça etkili başlarken ilk dakikalarda Mert Yaldız ile öne geçmeyi başardı, skoru korumayı başaramayan ekibe sahanın en genci Mert karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlik ile tamamlandı. 2.yarıya Liverpool takımı baskılı başlarken Vasco takımı bir türlü sahaya istediği oyunu yansıtamıyordu. Liverpool takımı art arda goller ile öne geçmeyi başarınca Vasco takımı oyundan düştü ve maçı Liverpool takımı 4-1 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça etkili başlayamayan ekip geriye düşse de hemen toparlandı ve ilk yarı 1-1 berabere bitti 2.yarı etkili oyunu ile sonuca giden ekip maçı 4-1 kazanmayı başardı. kalede görev alan Sercan son 2 maç oyunda harikalar yaratırken bu maçta kalesinde devleşti ve mükemmel kurtarışlara imza atarak takımına maçı getirdi. Savunmada ilk dakikalarda bocalasalar da maçın kalanında çok uyumlu olan ekipte savunmayı toparlayan isim Pabloydu, maç boyunca savunmasını terk etmeyen Pablo kritik müdahaleleri ile rakibe göz açtırmazken ileride etkili oyuncuları ile sonuca giden Liverpool takımında Furkan bitiriciliği ile dikkat çekerken takımının ataklarını yönlendiren isim, oyun görüşü ile fark yarattı. Maçın yıldızı olan Mert takımının beraberlik golüne imza atarken sahanın en efektif oyuncusuydu, ince bilekleri ile dikkat çeken Mert maçı çözen kişiydi. Takım olarak geriye düşseler de oyundan kopmayan ekip maçı zor da olsa kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörler
Maça gol ile başlayan ekip bir türlü farkı açacak golü bulamayınca kalesinde golü gördü ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamladılar, 2.yarının başında kalesinde golü gören ekip oyundan düşünce maçı farklı bir skor ile kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Onur maç boyunca takımını ayakta tutmaya çalışsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk oyundan düşen Vasco takımında Fatih takımını ateşlemeye çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. İleride bal yapmayan arı gibi olan ekipte Mert Yaldız takımın tek golüne imza atarken maçın genelinde savunmada görev aldı ve takımının en etkili ismiydi. Maç boyunca çok fazla gol pozisyonuna giren ekip bir türlü skor üretemezken Enes takımının en çok gol pozisyonuna giren oyuncusu olmasına rağmen bir türlü sonuca gidemeyince Vasco takımı oyundan düştü. İlk yarı öne geçmeyi başaran ekip devamını getiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Mert (Liverpool)
Maçın Gümüş Adamı:Furkan
Maçın Golü:Furkan
Maçın Kalecisi:Sercan
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Mert (Liverpool)
Maçın Forveti:Furkan
Maçın Centilmeni:Mert Y.