Liverpool Son Nefeste Galibiyete Ulaştı!

Günün 2.maçında Liverpool ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda temkinli başlarken maçın açılışını Liverpool takımı yapsa da Çernobil takımı art arda bulduğu goller ile karşılık verdi ve ilk yarıyı Çernobil takımı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı Liverpool takımı beraberlik için risk alırken savunmada açıklar verdi ve Çernobil takımı bu açıkları çok iyi değerlendirerek farkı arttırmayı başardı. Maçın son 10 dakikasına girilirken Çernobil takımı rehavete kapılınca Liverpool takımı baskısını arttırdı ve Mert’in etkili oyunu ile galibiyete ulaştı. Son düdük çaldığında Liverpool takımı 4-3 skor ile öndeydi. 

Kazanma Faktörleri

Maça oldukça kontrollü başlayan Liverpool takımı ilk yarı öne geçse de ilk yarıyı 1 fark ile geride tamamladı. 2.yarı 2 fark ile geriye düşen ekip bir an olsun oyundan kopmadı ve galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Kaan muazzam bir maç çıkardı ve kurtarışları ile takımını galibiyete taşıdı. Savunmada maç içerisinde bir çok kez tartışan Liverpool takımında kaptan Pablo savunmayı toparlamaya çalışan isimdi. Takımını oyunda tutmaya çalışan Pablo kritik müdahaleleri ve korkusuzca oyunu ile takımını ateşlemeyi başardı. İleride bir çok yetenekli ayağa sahip olan ekipte savunmada görmeye alışık olduğumuz Hakan bugün forvette görev aldı. Tecrübesi ve tekniği ile takımını galibiyete taşıyan Hakan performansı ile büyük beğeni toplarken maçın kaderini belirleyen isim ise Mertten başkası değildi. İlk dakikadan itibaren sadece oyununa konsantre olan genç isim sahanın en genç ismi olurken oyun görüşü ve ince bilekleri ile sahanın en iyi ismiydi. Maç içersinde bir çok git gel yaşasa da oyundan kopmayan ekip galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça rakibini tartarak başlayan Çernobil takımı geriye düşse de ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarıda etkili oyununu sürdürerek farkı arttırmayı başarsa da maçın son anlarında rehavete kapılınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Özellikle skor 3 1 ken karşı karşıya 2 pozisyonu cömertçe harcayan ekip rakibin şevkini arttırdı ve tabiri caizse harakiri yaparak maçı rakibe hediye ettiler. Kalede görev alan Ahmet kalesinde bir çok tehlikeli pozisyon görürken güzel kurtarışlara imza atsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok uyumlu olan ekip son anlarda dağılırken kaptan Ömer savunmanın bel kemiğiydi. Kayarak rakibin çoğu atağını kesmeyi başaran kaptan maçın son anlarında takım arkadaşları bocalayınca yalnız kaldı. İleride daha çok uzaktan şutlar ile gol arayan ekipte Mustafa oyun görüşü ile kilidi açan isimdi. Top alışverişini çok iyi gerçekleştiren Mustafa takımının dinamosu gibiydi. Naim ise forvette zaman zaman yalnız kalırken bugün beklenen performansını sergileyemedi. Maçın son 8 dakikasına girilirken 2 fark ile önde olan ekip rehavete kapılınca yenildi.

Maçın Adamı:Mert
Maçın Gümüş Adamı:Hakan
Maçın Golü:Naim
Maçın Kalecisi:Kaan
Maçın Savunması:Pablo
Maçın Orta sahası:Mert
Maçın Forveti:Hakan
Maçın Centilmeni:Ömer