Liverpool İpten Döndü!

Gecenin ilk maçında Geçit United ile Liverpool takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı genel anlamda Geçit United takımının üstünlüğü ile geçilse de 2. yarıya hızlı başlayan Liverpool Fk takımı peş peşe bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi ve zirveye iyice yaklaştı.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı maça kötü başlamasına ve yenik duruma düşmesine karşın 2. yarıda bulduğu gollerle maçı kazanmasını bildi. Orta alanda aslında iyi top yapamayan ekip bireysel performanslarla maçı kazanırken eksik kadrosuna rağmen önemli bir galibiyet aldı. İlk yarıda orta alanda iyi pas yapamayan ve tutuk bir görüntü veren ekip 2. yarıda farklı üstünlüğü eline alında rehavete kapıldı ve son bölümlerde vites düşürünce kalelerinde gördükleri gollerle zor anlar yaşadı. Buna rağmen Emrecan’ın golleri takımı ayakta tutarken bu akşam genç oyuncu galibiyette büyük rol oynadı. Salih de savunma arkasına attığı etkili toplarla Emrecan ve Mert’e iyi pozisyonlar hazırlarken kariyerinde ilk kalecilik deneyimini yaşayan Sercan kalesinde devleşti, kurtarışlarıyla arkadaşlarına güven verdi. Emre de son dakikalarda çizgiden çıkardığı topla maçın kaderini belirledi.
Kaybetme Faktörleri:
Geçit United geçen maça olduğu gibi bu maça da iyi başlamasına karşın kalelerinde gördükleri gollerle oyundan çabuk düşüyorlar ve maça erken havlu atıyorlar. Bu akşam özellikle ilk yarıda iyi mücadele eden ekip 2. yarıda peş peşe yedikleri gollerle oyundan düşmeseydi sahadan en az 1 puanla ayrılabilirdi ki son bölümlerde rakip kaleye yüklendikçe gelen gollerle farkı 1 e indirmelerine karşın aradıkları beraberlik golünü bulamadılar. Bugün mağlubiyette en büyük etken son vuruşlarda çok şanssızdılar ve çok etkili şutlarla rakip kaleyi sürekli yoklamalarına karşın ya kaleciyi geçemediler ya da çerçeveyi bulamadılar. Özellikle son dakikalarda harcadıkları pozisyonları gole çevirmiş olsalardı 4 puanı ceplerine koyabilirlerdi. Celal ve Ferhat attıkları 2 şer golle takımın en skorer ismi olsa da bu goller puan için yeterli olmadı, takımın en çok şut atan oyuncularından olan Fırat ise maçı 1 golle tamamladı.
Maçın Adamı: Emrecan
Maçın Gümüş Adamı: Salih
Maçın Kalecisi: Sercan
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Salih
Maçın Forveti: Emrecan
Maçın Golü:Emrecan
Maçın Centilmeni: Sercan