Liverpool İle Filistin Rovers Yenişemedi!

Premier lig 3.hafta maçında şampiyonluğun güçlü adaylarından Liverpool İle Filistin takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 ekipte etkili bir başlangıç yaparken Liverpool takımı öne geçmeyi başarsa da ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 2.yarı mükemmel bir mücadeleye sahne olan maçta Filistin takımı 2 kez öne geçmeyi başarsa da Liverpool takımı rakibini yakalamayı başardı ve maç, maçın hakkı olan beraberlik ile sonuçlandı.

Liverpool
Maça temkinli başlayan Liverpool takımı dakikalar ilerledikçe ileride risk almaya başlayarak öne geçse de ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarının başlarında geriye düşse de beraberliği sağlayan ekip maçın son anlarında bir kez daha geriye düşse de son dakikada takımın yıldızı olan Emrecan frikikten attığı gol İle beraberliği kurtarmayı başardı. Kalede görev alan Ahmet refleksleri ile takımını ayakta tutarken maç boyunca takımını kalesinden çok güzel yönetti. Çok zor pozisyonlarda golü engellemeyi beceren Ahmet Maçın kaderini belirleyen kişiydi. Savunmada çok uyumlu olan ekip zaman zaman bireysel hatalar yapsalar da birbirlerinin açıklarını çok iyi kapattı. Pablo savunmada bir kaç hata yapsa da sahada ruhunu veren oyunculardan biriydi. Hakan ise savunmada görev almasına rağmen tekniği ile dikkat çekti. İleride bireysel yetenekler ile sonuca giden ekipte Metin takımının ataklarını yönetirken pas alışverişini çok iyi yönetti. Mert ise zaman zaman takım arkadaşlarının gazabına uğrasa da takımının en efektif isimlerinden biriydi. Takımın yıldızı olan Emrecan ise uzaktan attığı şutlar ile rakibi zorlarken bütün ataklarda top ayağına gelen kişiydi. Fiziğini çok iyi kullanan Emrecan maçın yıldızlarından biriydi. İlk yarı öne geçmelerine rağmen skoru korumayı başaramayan ekip 2.yarı 2 kez geriye düşse de beraberliği kurtarmayı başardı.

Filistin Rovers
Maça rakibi tartarak başlayan Filistin takımı ilk dakikalarda daha baskılı oynayan taraf olmalarına rağmen geriye düştü, fakat hemen beraberliği sağlayan tecrübeli ekip 2.yarı 2 kez öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Mehmet bir çok güzel kurtarışa imza atarken yakın pozisyonlarda refleksleri ile dikkat çekti. Savunmada uzun bir süreden sonra ligimizde forma giyen Fatih tecrübesi ve oyun bilgisi ile takıma seviye atlatırken savunmadaki müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesti. Sahada basmadık yer bırakmayan Ömer takımını maç boyunca yönlendirirken ikili mücadelelerdeki azmi ile beğeni topladı. İleride rakibe göre daha iyi bir oyun ortaya koyan ekipte Burak maçın açılışını yaparken rakip savunmayı maç boyunca hırpaladı. Doğan ise uzaktan attığı şutlar İle etkili olurken takımın yıldızı ise Mustafaydı. Bitmek bilmeyen enerjisi ile takımın dinamosu olan Mustafa oyun görüşü İle fark yaratırken attığı ince paslar ile takım arkadaşlarını besledi. İlk yarı geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip 2.yarı bir çok kez öne geçmeyi başarsa da skoru korumayı başaramayınca beraberliğe razı oldu.

Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Gümüş Adamı:Mustafa
Maçın Golü:Emrecan
Maçın Kalecisi:Ahmet
Maçın Savunması:Fatih
Maçın Orta sahası:Mustafa
Maçın Forveti:Emrecan
Maçın Centilmeni:Mert