Liverpool Fk Kaybetmeyi Unuttu!

Gecenin maçında Fc Alacaat ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken kazanan taraf ligin tecrübeli ekibi Liverpool Fk takımı oldu ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı maça çok iyi başlayıp net pozisyonlar bulsalar da skor üretmekte zorlanınca ilk bölümleri golsüz geçirdiler. ilk yarıda 1 0 yenik duruma düşseler de devrenin sonunda toparlanıp peş peşe gollerle skor avantajını eline almasını bildiler. Bunun hızıyla 2. yarıda da golle başlayan ekip skor olarak rahatladı ve son bölümlerde biraz rehavete kapılsa da sahadan 6 4 lük skorla mağlup ayrılıp yükselişini sürdürdüler. Takım oyununu iyice oturtan ekip fazla sırıtmazken pozisyon bulmakta zorlanmıyorlar. Savunmada da diri görüntü veren Liverpool Fk takımı sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldı. Özellikle orta alanda Emre’nin başarılı oyunu galibiyette büyük katkı sağlarken attığı 4 golle geceye damgasını vurdu, yine gecenin başarılı ismi Ozan hareketli ve istekli oyununu 2 golle süslerken savunmanın ortasında görev yapan Nezir yine savunmanın en iyisiydi, uzaktan etkili şutlarla yine rakip kaleyi sürekli yokladı.
Kaybetme Faktörleri: 
Fc Alacaat takımı lige yeni katılan birçok yeni takımın yaşadığı bocalamayı yaşarken maça golle başlamalarına karşı peş peşe yedikleri gollerle oyundan düştüler ve maça ortak olamadılar. Kaleci Semih’in maç başındaki başarılı performansıyla ayakta duran ekip rakibin yüksek tempolu oyununa karşı ilk bölümlerde dirençli olsalar da net pozisyonlardan sonuç alamayınca farkı açma şansını değerlendiremediler. Devrenin sonunda gelen peş peşe şanssız goller maçı kaybetmelerinde en büyük etken olurken 2. yarıda gelen goller farkı kapatmayı sağlasa da puan için yeterli olmadı. Zaman zaman iyi pas yapsalar da orta alanda yapılan top kayıpları rakibe pozisyon vermelerine sebep oldu, ileride çoğalamamaları da skor üretmekte zorlanmalarında en büyük unsurdu.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı : Ozan
Maçın Defansı: Nezir
Maçın Ortasahası : Emre
Maçın Forveti: Ozan
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Halil