Liverpool Bir Hesabı Daha Kapattı!

Gecenin 3. maçında Doruk Sağlık ile lider Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken büyük heyecan içinde geçen maçta ilk yarısı Liverpool Fk takımının 4 2 lik üstünlüğü ile geçilirken maçı kazanan taraf 5 4 lük skorla Liverpool Fk takımı oldu ve güçlü rakibinden rövanşı alıp bir defteri daha kapattı diyebiliriz.
Kazanma Faktörleri;
Liverpool Fk takımı önceki büyük zaferlerin aksine bu maçta şutör oyunculardan değil koşan ve pas yapan genç bir kadro ile sahaya çıktı ve maç boyunca iyi pas yapıp çok koşarak baskılı oyunlarıyla rakibe top yaptırmamaya çalıştılar, bunda da başarılı oldular. Ilk yarıda 4 gol bulup 2. yarıda daha çok geriye yaslanan ekip zaman zaman kalesinde ciddi tehlikeler yaşasalar da skoru korudular ve sahadan galibiyetle ayrılıp zirvedeki puan farkını açmaya devam ettiler. Geri üçlü sadece savunma yapıp ileriye hiç çıkmazken oyun disiplininden hiç kopmadılar, orta alanda bütün toplar Önder’de toplanırken genç oyuncu sahanın en iyisiydi, sahada basmadık yer bırakmadı attığı 2 gol ve asistleriyle galibiyette büyük rol oynadı. Emirhan hem ilk yarının hem de 2. yarının sonlarında attığı gollerle oyunun gidişatına direk katkı sağlarken savunmada Pablo gayretli oyunuyla savunmanın en dirençli oyuncularından birisiydi.
Kaybetme Faktörleri;
Doruk Sağlık takımı geçen sezon performansından uzak bir görüntü sergilerken takım olmakta zorlanıyorlar ve süreklilik olmaması sebebiyle uyum sorunu yaşıyorlar diyebiliriz. Bunun dışında orta alanda bireysel yetenekli oyuncuların sayısı çok fazla olsa da şut yeteneklerini yeteri kadar kullanmayınca skor üretmekte zorlandılar ki nitekim Ömür bir kaç etkili şutla rakip kaleyi yoklayınca gol de geldi. 2. yarıda kapanan rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlanan ekip bitime 5 dakika kala farkı 1 e indirse de savunmada verilen boşluklardan yediği golle sahadan 5 4 lük skorla mağlup ayrıldılar. Muhammed savunmada oynamasına rağmen attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Kadir ve Ömür klas 1 er gol atmalarına rağmen takımlarına puanı getiremediler.
Maçın Adamı: Önder
Maçın Gümüş Adamı: Emirhan
Maçın Kalecisi:Ahmet
Maçın Defansı: Pablo
Maçın Ortasahası: Önder
Maçın Forveti : Emirhan
Maçın Golü: Ömür
Maçın Centilmeni : Kadir