Liverpool Bildiğimiz Gibi

Günün son maçında Liverpool ile Fight Club takımları karşı karşıya gelirken maça 2 ekipte istekli başlasa da dakikalar ilerledikçe Liverpool takımı oyuna üstünlüğünü koyarak ard arda goller ile farkı açtı. İlk yarıyı 4-0 önde tamamlayan Liverpool takımı 2.yarı daha rahat bir oyun ortaya koyarken Fight Club takımı ise ilk yarı ileride bir türlü etkili olamazken 2.yarı rakibin daha rahat bir oyun ortaya koyması ile goller buldu. Fakat maçın bitiş düdüğü çaldığında tabela da 10-2 Liverpool takımının üstünlüğü yazıyordu.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi bir giriş yapan Liverpool takımı etkili oyuncuları ile 10 ve 14.dakikalar arasına 3 gol sığdırarak birden farklı bir skor ile öne geçerken ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. 2.yarı çok rahat bir oyun sergileyen ekip maçı 10-2 kazanırken kalede görev alan Yunus kalesinde devleşse de asıl önemli nokta bir savunma oyuncusu gibi defansa yardım etmesiydi. Savunmada çok iyi bir performans ortaya koyan Liverpool takımında Nezir takımın bütün savunma sorumluluğunu sırtında taşırken soğukkanlılığı ile göz doldurdu. İleride tıkır tıkır işleyen ekipte Ferdi hızı ile savunma ve hücum hattında mekik dokurken çok iyi bir performans sergiledi. Mert ise bitiriciliği ve tekniği ile göz doldururken maçın Göldüzü ise Emrecandı. Asistleri ve golleri ile takımını galibiyete taşıyan Emrecan çoğu pozisyonda savunmaya yardım etmeyide ihmal etmedi.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça istekli başlayan Fight Club takımı 10.dakikada kalesinde golü gördükten sonra çok çabuk oyundan düştü ve kalesinde ard arda goller görerek ilk yarıyı 4-0 geride tamamladı. 2.yarı rakibin rahat bir oyun ortaya koyması ile gol bulan ekip savunmayı boşlayınca maçı 10-2 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Eto genel olarak savunmada görev alırken bugün kalede olması hepimizi şaşırttı ve maç esnasında Eto da oldukça şaşkındı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Murat takkmın savunmasını toparlamaya çalışsa da yapılan basit hatalar nedeniyle oyundan düştü. Aytuğ ise eski performanslarını aratırken bugün oldukça etkisizdi. İleride bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayan ekipte Osman uzaktan attığı etkisiz şutlar ile takımını olumsuz etkilerken Metin ise takımının en efektif oyuncusuydu. Takımı için elinden geleni yapan Metin takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Emrecan
Maçın Gümüş Adamı:Mert
Maçın Golü:Ferdi
Maçın Kalecisi:Yunus
Maçın Savunması:Nezir
Maçın Orta sahası:Emrecan
Maçın Forveti:Mert
Maçın Centilmeni:Aytuğ