Liverpool 8 leri Sever!

Gecenin son maçında Çalı City ile Liverpool Fk takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Liverpool Fk takımının 2 0 lık üstünlüğü ile tamamlanırken 2. yarıda fark açıldı ve Liverpool takımı sahadan 8 0 lık skorla galip ayrılıp yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Liverpool Fk takımı maçı tecrübesiyle kazanırken özellikle savunma hattının direnci ve kaleci Arif’in üst düzey performansıyla ayakta durup 2. yarıda rakibinin oyundan düşmesiyle farkı açtı ve sahadan rahat bir galibiyetle ayrıldı. Hücum anlamında iyi de bir maç çıkaran ekip skor üretmekte zorlanmazken rakibe pozisyonlar verseler de bu pozisyonlarda da Arif’in performansıyla ayakta durup rakibe gol şansı dahi vermediler. Hakan savunmadaki başarılı oyununu 2 güzel golle süslerken kaptan Pablo da oldukça istekli bir oyun sergiledi ve 2 klas golle maçı tamamladı. Arif kalesinde adeta dünyaları çıkarırken performansıyla gecenin yıld ızı oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Çalı City takımı son şampiyona karşı özellikle ilk yarıda iyi bir performans sergilese de hücum yollarında etkisiz kalmaları maçı kaybetmelerine sebep oldu. Savunma anlamında iyi bir maç çıkaran ekip ilk yarıda maça ortak olsalar da tek eksikleri goldü ve gol yollarındaki şanssızlıkları maçı kaybettirdi. Hücum hattına yapılacak 1 2 takviye ile toplarlanacaklarını düşündüğüm genç ekip savunma anlamında ve özellikle yenilen 8 gole rağmen kale bölgesinde oldukça iyi bir maç çıkardılar, kaleci başarılı bir maç çıkarırken yediği 8 gole rağmen belki de 2 misline kalesinde izin vermedi.
Maçın Adamı: Pablo
Maçın Gümüş Adamı: Hakan
Maçın Kalecisi:Arif
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Pablo
Maçın Forveti:Mert
Maçın Golü: Hakan
Maçın Centilmeni: Arif