Ligde Kasırga Çıktı!

Günün 2.maçında ligin yeni takımlarından Kasırga ile Bağlarbaşı takımları karşı karşıya geldi 2 takımda olukça etkili bir oyun ortaya koyar iken açılışı yapan Kasırga takımı oldu. Bağlarbaşı takımı bu gole hemen cevap verse de ilk yarıyı Kasırga takımı 2-1 önde tamamladı. 2.yarı sahada tam bir kasırga olur iken art arda goller ile farkı açan Kasırga takımı Bağlarbaşı takımını sahadan süpürdü. Kasırga takımı maçı 5-2 kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça temkinli bir şekilde başlayan kasırga takımı dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu. Öne geçmeyi başaran ekip kalesinde golü görse de ilk yarıyı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı oyuna iyice ağırlığını koyan Kasırga takımı bulduğu goller ile rahatlarken maçı 5-2 kazandı. Savunma hattı çok iyi olan ekipte Batuhan savunmanın yıldızlarındandı. Rakibe yakın markajda bulunan Batuhan rakibin hücumdaki oyuncularını maç boyunca rahatsız etti. İleride uyumları iyi olan Kasırga takımında Davut tam bir maestro gibiydi. Topu çok iyi dağıtan Davut oyun görüşü ile fark yaratırken Azad ise hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık bir yer bırakmadı. İleri uçta görev alan Harun ise çok iyi pozisyon alır iken bitiriciliği ile dikkat çekti. İlk maçı olamasına rağmen çok uyumlu olan ekip ilk yarı zorlansa da 2.yarı sergiledikleri futbol ile galibiyeti hakketti.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça iyi bir giriş yapsalar da geriye düşen ekip skoru eşitlemeyi başarsalar da ilk yarıyı 2-1 geride girmekten kurtulamadılar. 2.yarı beraberlik için bastırdıkları dakikalarda kalelerinde beklemedikleri bir gol gören Bağlarbaşı takımı oyundan düşünce maçı 5-2 kaybettiler. Savunmada gelenek haline gelen Osman’ın kendi kalesine gol atması bu maçta da devam etti. Osman bu maçı da boş geçmez iken maçın açılışını yaptı. Osman takımı için her şeyi yapmaya çalışırken çok kontrolsüz bir şekilde topa girmesi takımına oldukça zarar veriyor sonraki maçlarda kendisini biraz daha frenlemesi lazım, uzun bir aradan sonra ligimizde tekrar sahne alan Fatih Reis ise her zaman ki gibi tekniği ile göz doldursa da misafir olarak oynadığı maçta etliye sütlüye fazla karışmadı. İleride bal yapmayan bir arı gibi olan ekipte yetenek, taktik, beceri, şut ne ararsan vardı fakat son dokunuş gelmeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Furkan ayağında çok fazla topu tutar iken Önder takımının ataklarını şekillendirmeye çalışsa da fazla etkili olamadı Emirhan ise takımının en etkili ismiydi. Zarif bilek hareketleri ile rakiplerini bir bir geçen Emirhan fak yaratsa da attığı 2 gol galibiyet için yeterli olmadı.

Maçın Adamı:Harun
Maçın Gümüş Adamı:Davut
Maçın Golü:Harun
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Defansı:Batuhan
Maçın Orta sahası:Davut
Maçın Forveti:Harun
Maçın Centilmeni:Fatih