Lider Sonradan Açıldı!

Günün maçında Lider Greenboys Fc Yediselviler’i ağırlarken kıran kırana geçen maçta lider haftayı kayıpsız geçti ve 12 5 lik skorla 3 puanı cebine koydu.

Greenboys Fc takımı maçın başlarında istediklerini sahaya yansıtamazken iyi mücadele etmelerine karşın skor üretmekte zorlandılar. İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alan ekip devrenin sonlarında öne geçmeyi başardı. İlk yarının sonunda rakibin kırmızı kartla bir kişi eksik kalmasını fırsata çeviren ekip 2. yarıda farkı açarken sahadan farklı bir skorla galip ayrıldılar. Kaptan Oktay istekli oyunuyla dikkat çekerken maçı 2 golle tamamladı, Volkan Depe birbirinden güzel 4 golüyle geceye damgasını vururken Hamza da orta alandaki istekli oyununu 3 golle süsledi.
Yediselviler takımı ligde çıktıkları ilk maçta özellikle ilk yarıda iyi bir görüntü sergilerken maçın başlarında 2 0 öne geçtiler. İstekli oyunlarını sürdürmelerine karşın farkı açamayan ekip devrenin sonunda yenik duruma düşerken eksik kalmalarının sebebiyle 2. yarıda maça tutunamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Kadro yapıları ve oyuncu kaliteleri göz önüne alındığında çok keyifli bir ilk yarı izletseler de 2. yarıda eksik kalmaları maça havlu atmalarına sebep oldu. Burak 3 golle takımın en skorer oyuncusu oldu.

Maçın Adamı: Volkan

Maçın Gümüş Adamı: Oktay

Maçın Kalecisi: Kaan

Maçın Defansı: Onur

Maçın Ortasahası: Hamza

Maçın Forveti: Volkan

Maçın Golü: Volkan

Maçın Centilmeni: Kaan