Lens Zirveye Doğru!

Gecenin maçında Lens ile Kitap Teknik takımları karşı karşıya gelirken maça fırtına gibi başlayan Lens devreyi 4 3 lük skorla tamamlarken 2. Yarıda maça bir ara denge gelse de Lens takımı tecrübesi ile maçı kazanıp zirve yarışını sürdürdü.
Lens takımı özellikle hücum hattındaki etkili silahlarıyla maça çok iyi başlarken sahaya öyle güzel yayıldılar ki vites düşürmeseler sahadan çok daha farklı bir skorla galip ayrılabilirlerdi. 2. Yarıda maça bir ara denge gelse de gol ayaklarını iyi kullanan tecrübeli ekip sahadan rahat bir oyunla farklı bir skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü. Aliş gollerine bu akşam da devam ederken 6 golüyle sahanın yıldızı oldu, Göktuğ da 3 golle takımın diğer skorer oyuncusu olurken Davut asistleriyle skora katkı sağladı.
Kitap Teknik takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle savunmada çok fazla top kaybı yaptı ve rakibin baskılı oyununa karşılık veremedi. Pes peşe gollerle oyundan düşseler de iyi bir geri dönüş yaparak maça ortak olmayı başaran ekip 2. Yarıda net pozisyonlardan sonuç alamayınca ve de savunma olarak da oyun disiplininden kopunca farkın açılması kaçınılmaz oldu ve sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldılar. Rakibin 6 da 6 yapmış bir takım olması ve 2. Sırada yer alması da göz önüne alındığında bu mağlubiyet çok da ölçü alınılmaması gereken bir durum olsa da bu mağlubiyetten ders çıkarmaları gerekiyor. En büyük handikapları takım içi tartışmalar olurken bunu çözmeleri durumunda iyi işler yapacaklarını düşünüyorum. Recep son 10 dakikada attığı 3 golle farkı eritmeye çalışırken Kamuran ilk yarıda attığı 2 takımını ateşledi fakat bu performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Aliş
Maçın Gümüş Adamı: Göktuğ
Maçın Kalecisi: Emre
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Göktuğ
Maçın Forveti: Aliş
Maçın Centilmeni: Recep
Maçın Golü: Hakan