Lens Zirvede!

Gecenin maçında Lens ile Tmg Güvenlik takımları karşılaşırken maçın başından sonuna üstün bir oyun sergileyen Lens sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp liderliğe yükseldi.
Lens takımı özellikle Aliş’in istekli oyunuyla galibiyete uzanırken oyun disiplini rakibe pozisyon tanımadı ve hem hücumda hem savunmada oldukça başarılı bir maç çıkararak haklı bir galibiyet aldılar. Aliş 8 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Emir ve Abdullah da 2 şer golüyle skora katkı sağlayan diğer isimler oldular.
Tmg Güven takımı bu skoru hak edecek kadar kötü bir takım olmasalar da oyun disiplininden kopmaları ve düzensiz savunma anlayışı bu tarihi farkı getirdi. Tahir gibi yetenekli bir kalecileri olmalarına rağmen 12 gol yiyen ekip savunmada düzenli bir oyun sergileselerdi fark bu kadar açılmazdı. Hakan maça savunmanın ortasında başlasaydı fark kesinlikle bu denli açık olmazdı diye düşünüyorum ki bir ara savunmaya geçtiğinde Aliş’e geçit vermedi fakat çok da yerinde durmadı. Muhammed yeteri kadar istediği topları alamazken Yusuf 2 golüyle takımın en skorer oyuncusu oldu.
Maçın Adamı : Aliş
Maçın Gümüş Adamı: Emir
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Osman
Maçın Ortasahası: Emir
Maçın Forveti: Aliş
Maçın Golü: Aliş