Lens Yükselişte!

Zorlu geçen günün tek maçında Lens , Börü takımına karşı üç fark ile galibiyete ulaşmayı başaran taraf oldu. Maçın genelinde oyuna hakim olan Lens son bölümlerde eksik kaldığı maçta , eksik kaldıktan sonra rakibin yüklenmesine iyi direnerek maçı elinde tutmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Genel olarak uzun toplarla oynamayı tercih eden Lens bunda başarılı oldu. Bu başarıda en büyük pay defans Fatih ile Forvet Nevzat’taydı. Lens oyunu hızlı oynamanın ve tempoyu yüksek tutmanın faydalarını rakibi eksik yakaladığı pozisyonlarda görmeyi başardı. Kalede Mehmetcan ile başlayan ekip ikinci devre kaleyi Mert’e teslim etti. İlk yarı 3 gol bulan ekipte defansta Fatih ileriye gönderdiği hızlı ve isabetli toplar ile dikkat çeken isim oldu. Osman ise her maçta olduğu gibi bu maçta da savunmada ki ustalığını bir kez daha gösterdi. Lens hücumunda ise Nevzat uzun gelen topları indiren isim olurken ikinci Devre kırmızı kartla oyundan çıkan Göktuğ takımın en skorer ismiydi. Göktuğ iki gol bir asistle maçı tamamlarken Nevzat bir , kaleden oyuna dahil olan MEhmetcan da bir gol bularak Lens maçı 4 – 1 kazanmayı başardı. Kazanılan galibiyette iyi savunma ve hızlı oyun en etkili faktör olarak kendini gösterdi.
Kaybetme Faktörleri
Börü takımı maç boyunca zaman zaman anlaşmazlıklar yaşasa da bir an olsun maçtan kopmayarak rakibi rahat bırakmayan taraf oldu. Maçın genelinde direklere bir çok defa takılan ekip bir türlü kaleyi yoklarken çerçevenin içini isabet ettirememenin cezasını mağlubiyetle çekmiş oldu. Kalede Mustafa harika kurtarışlar yapmasına rağmen zaman zaman çaresiz kaldı. Savunmada Hasan Berkan Ve dursun rakip tarafından gönderilen uzun topları indiren Nevzat’a bir türlü önlem alamadı. Zaman zaman hücuma da destek olan savunma oyuncuları son paslarda başarısız oldular. Hücumda ise Muhammed, yunus ve Emre yer alırken takımın tek golünü Muhammed atmayı başardı. Hücumda direkleri döven ekip maç genelinde yapılan pas hatalarından ve bitiriş paslarındaki hatalardan dolayı çok fazla rakip eksiltemedi. Genel olarak istekli oynayan Börü hücumda etkisiz kalmanın cezasını mağlubiyetle çekmiş oldu, son vuruşlardaki şanssızlıkları ve direkten dönen toplarda sonucu doğrudan olumsuz etkiledi. 
Maçın Adamı : Göktuğ
Maçın Gümüş Adamı : Fatih
Maçın Kalecisi : Mustafa
Maçın Savunması : Osman
Maçın Orta Sahası: Göktuğ
Maçın Forveti : Nevzat
Maçın golü : Nevzat
Maçın Centilmeni: Dursun