Lens Genç Rakibine Geçit Vermedi!

Gecenin önemli maçında ligin yeni takımı Gençler Gücü Fc ile tecrübeli Lens takımları karşı karşıya geldi. İlk maçına çıkmasına rağmen tecrübeli rakibi karşısında skor ve oyun olarak ezilmeyen gençler gücü ligde tecrübe kazandıkça tehlikeli bir ekip olacağını gösterdi. Lens ise maçı son dakikalara kadar bırakmayarak galibiyet ile ayrılmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Lens ilk yarıda özellikle savunma anlayışında yaptığı hatalar ile rakibine bir çok pozisyonu armağan etti. Dağınık bir görüntü sergileyen takım süre ilerledikçe hem toparlandı hemde yediği gollere cevap vermeye başladı. Oyunu iki yönlü oynayan Fatih takım içerisinde dengeleri kurarken savunmada çakılı oynayan Osman kesici müdahaleleri ile dikkat çekti. Hücum da ise takımı taşıyan isim attığı 6 gol ile aliş oldu. Lens özellikle ikinci yarı hem oyun hemde süre açısından sonuna kadar skoru kovalayarak sahadan galip ayrılmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Ligin yeni takımı Gençler Gücü Fc dinamik oyunu ve isteğiyle maçtan biran olsun kopmadı. Çok koşan gençler hücuma çıktığında da etkili pas oyunları ile dikkat çekti. Tecrübesizliklerinden olsa gerek Gençler gücü takımı savunma da bazı pozisyonlarda adam paylaşımında hatalı oyunun bedelini son skor ile görmüş oldu. Yine de gençler gücü takımı ligde tecrübe edindikçe sağlam bir takım olacağının sinyalini kaliteleri ve akılcı oyunları ile göstermiş oldu.
Maçın Adamı : Aliş
Maçın Gümüş Adamı : Fatih
Maçın Kalecisi: Ahmet 
Maçın Savunması : Osman
Maçın Orta Sahası : Seçkin
Maçın Forveti : Aliş
Maçın Centilmeni :Ahmet