Lens Bildiğiniz Gibi!

Gecenin ilk maçında Lens ile Papazçeşme takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı kıran kırana geçen maçta Lens 2. Yarıda tecrübesini kullanarak maçı kazandı ve yoluna emin adımlarla devam etti.
Lens takımı ilk yarıda istenilen oyunu sergileyemezken 2. Yarıda buldukları gollerle farka koştular. Kalelerinde zaman zaman tehlikeli pozisyonlar yaşasalar da savunma anlamında başarılı bir maç çıkaran ekip golcü oyuncularının da bitiriciliği ile sonuca gitti. Aliş gollerine bu akşam da devam ederken maçı 3 golle tamamladı, Davut da 2 golle takımın diğer skorer oyuncusuydu.
Papazçeşme takımı ilk yarıda başarılı bir oyun sergileseler de skor üretmekte zorlanınca istediği skoru alamadı. 2. Yarıda yedikleri gollerle oyundan düşen ekip maça tutunamazken sahadan farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Genele bakıldığında iyi bir maç çıkarmalarına rağmen rakip kaleye yeteri kadar şut çekmemeleri en büyük handikaplarıydı diyebiliriz. Takımının 2 golüne de imza atan Mert takımda öne çıkan isim olurken Kaleci Emre de maç boyunca etkili kurtarışlara imza attı.
Maçın Adamı: Aliş
Maçın Gümüş Adamı: Davut
Maçın Kalecisi: Erkan
Maçın Defansı: Fatih
Maçın Ortasahası: Davut
Maçın Forveti: Aliş
Maçın Golü: Davut
Maçın Centilmeni: Çınar