Legend Galibiyetle Başladı!

Pazar gecesi maçında Alkolik Bilbao ile Legend Fc karşı karşıya gelirken Legend Fc ilk yarıdaki golleriyle maçı farklı bir skorla kazandı ve yeni sezona hazırız görüntüsü verdi.
Kazanma Faktörleri:
Takım anlamında diri bir görüntü sergileyen ekip rakip kalede buldukları pozisyonları değerlendirme konusunda başarılı bir maç geçirince skoru ilk yarıdan açmasını bildiler. 2. yarıda 1 kişi eksik oynamalarına rağmen iyi savunma yapan ekip rakibe çok da geçit vermezken maçın sonlarına doğru kontra toplardan buldukları gollerle farkı açmasını bildiler. Takımın golcüsü Oğuzhan 6 golüyle lige fırtına gibi bir giriş yaptı.
Kaybetme Faktörleri:
Alkolik Bilbao takımı aslında maça çok iyi başlarken rakip kalede net pozisyonlar da buldular fakat bunları değerlendirmekte çok şanssız olunca öne geçme şansını değerlendiremediler. İlk yarıda onca pozisyona rağmen sadece 1 gol bulabilen ekip ataklardan eli boş dönünce kalelerinde goller gördüler ve maça ilk yarıdan havlu attılar. 2. yarıda rakip takım 1 kişi eksik mücadele etse de bunu fırsata çeviremeyen ekip sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Alınan mağlubiyetteki en büyük etken gol yollarındaki şanssızlıktı ki bu handikapı gözden geçirmeliler diye düşünüyorum.
Maçın Adamı: Oğuzhan
Maçın Gümüş Adamı: Murat
Maçın Kalecisi: Batuhan
Maçın Defansı: Recep
Maçın Ortasahası: Murat
Maçın Forveti: Oğuzhan
Maçın Golü: Murat
Maçın Centilmeni: Doğan