Lasmax’a rakip dayanmıyor

Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maç Lasmax takımının başlama vuruşu ile başladı. İlk dakikadan rakip kalede baskı kurmaya çalıstı. 7 Mart Spor ise ilk dakikalarda kontra ataklar ile gol aradı. 2.dakikada Recep ile erken gol bulan Lasmax takımı 1-0 öne geçti. Bu golden sonra 2 takımda daha dengeli ve temkinli oynamaya başladı. 7 Mart takımı rakibe göre yaş ortalaması büyük olduğu için tecrübeleri ile oyuna hakim olmaya çalıştı fakat Lasmax takımı hızlı ataklar ile rakip kaleye farkı arttırmak için bastırdı. Lasmaxda bu dakikalarda Bayram uzaktan şutları ile kaleyi yoklasada Gökalpın bulduğu gol ile fark 2’ye çıktı. 7 Mart Spor takımı bolca pozisyon bulmasına rağmen bir türlü aradığı golü bulamıyordu. 21dakikada Organize bir korner pozisyonu sonuçunda şansızlığını kıran 7 Mart takımında Enes attığı kafa golü ile farkı 1’e indirdi. İlk yarının son dakikalarında Lasmax takımından Recebin şutu direkte patladı ve ilk yarı 2-1 Lasmax takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.
2.yarıyada Lasmax takımı çok hızlı bir giriş yaptı. Ard Arda rakip kaleye uzaktan şutlar ile yoklayan Lasmax takımının şutları ya direğe ya da Anılcana takıldı. 7 Mart takımı ise yinr kontra ataklar ile etkili olmaya çalıştı. 2 takımındaa çok fazla pozisyon harcadığı ve değerlendiremediği dakikalarda kaleci Anılcan inanılmaz bir hata yaparak kalesinde basit bir gol gördü. Lasmax takımında golü atan Gökalp fırsatçılıgını konuşturarak skoru 3-1 ‘e getirdi. Bu golden sonra hemen toparlanan 7 Mart takımı Eyüp ile cevap vererek farkı tekrar 1’e indirdi. İlerleyen dakikalarda beraberlik için yüklenen 7 Mart spor takımı Bayramı engelleyemeyince fark tekrar 2’ye çıktı. Maçın son dakikalarında Recep açılışı yaptığı gibi kapanışıda yapan isim oldu ve maç 5-2 Lasmax takımının lehine sonuçlandı.
7 Mart Spor
Maça kontra atak hücum taktiği ile çıkan takım bunda pek başarılı olamadı. Rakip takımın çok genç ve dinamik olmaları performanslarını oldukça etkiledi. Rakibi hep geriden takip eden takım yenilgiden kurtulamadı. Kalede Anılcan çok iyi bir maç çıkarsada maçın kırılma anı 3.goldeki hatası oldu. Fakat takımının en önemli ismiydi. Defanstta Naci, Mehmet S. ve Eyüp 3’lüsü görev aldı. Maç boyunca uyumlu olasalarda zaman zaman rakip takım oyuncularını tutmakta zorlandılar. Naci savunmada hatasız oynasada diğer takım arkadaşlarının kademesine girmekte zorlandı. Eyüp rakip oyuncuları durdurmakta oldukça zorlansada maç boyunca elinden geleni yaparak alkış aldı. Mehmet S. ise savunmada çakılı kalan isimdi vr maç boyunca yaptığı kritik müdahaleleri ile göz doldurdu. Ortasahada Zeki ve Mehmet K. ikilisi görev aldı. Zaman zaman etkili olan ikiliden Zeki hem savunma hemde hücumda çok yıpranarak oyununu sahaya yansıtamadı. Mehmet K. ise hücumda zaman zaman etkili olsada son paslarında isabeti bulamadı. Forvette Enes maç boyunca rakip defansın arasında kayboldu. Tek bir pozisyonda kendisini unutturan Enes o pozisyondada şık bir kafa golü atsada bu galibiyet için yeterli olmadı. Sonraki maçlarda 7 Mart Spor takımına başarılar dileriz.
Lasmax
Maça çok diri ve istekli başlayan takım ilk dakikalarda skor üstünlüğünü ele alarak maç boyunca skoru tutarak güzel bir galibiyet aldılar. Kalede Emre çok iyi bir maç çıkardı. Hem 6 pas içinde hem de ceza sahası dışından gelen şutlarda çok etkiliydi. Savunmada Volkan, Bayram ve Mert 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lü rakip takıma kolay pozisyon şansı vermediler. Volkan savunmada rakip forvete yakın markaj yaparak maç boyunca rakip takımın gol silahını çok iyi tuttu. Mert savunmada çakılı kalan isimdi maç boyunca savunmasından ayrılmayan Mert maç boyunca kritik müdahalelerde bulundu. Bayram ise takımının en dikkat çeken oyuncularındandı savunmadan daha çok hücumda etkili olan isim uzaktan attığı şutlar ile parmak ısırttı. Ortasahada Oğuzhan ve Gökay ikilisi görev aldı. Oğuzhan oyunun her 2 yönünde oldukça etkiliydi. Takımın adeta dinamosuydu. Gökay ise takımın maestrosu gibiydi ve takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Forvette Recep bitiriciliği ile göz doldurdu. Maçın açılış golünü yapan Recep takımı adına sahada herşeyi yaptı. Sonraki maçlarda Lasmax takımına başarılar dileriz.

Maçın Adamı:Bayram
Maçın Kalecisi:Emre
Maçın Defansı:Bayram
Maçın Ortasahası:Gökay
Maçın Forveti:Recep
Maçın Centilmeni:Anılcan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.