Lanlorenzo Sonunda Galibiyete Ulaştı!

Günün ilk ve tek maçında Lanlorenzo takımı ile Börü takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda istekli başlasa da Lanlorenzo takımı art arda goller ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı ileride fazla etkili olamayan Börü takımı 1 gol bulabilirken ilk yarıyı 6-1 skor ile Lanlorenzo takımı önde tamamlamayı başardı. 2.yarı Börü takımı farkı azaltmayı başarsa da Lanlorenzo takımı rakibin her golüne karşılık vermeyi başardı ve maçı Lanlorenzo takımı 10-6 skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça çok istekli bir başlangıç yapan Lanlorenzo takımı ilk yarı hücumda ve savunmada muazzam bir performans sergileyerek maçın fişini ilk yarıdan çekmeyi başardı. 2.yarı rahat bir oyun ortaya koyan ekip rahat bir şekilde galibiyete uzandı. Kalede görev alan Yağız maç boyunca takım arkadaşlarını kalesinden yönlendirirken kurtarışlarıyla farkın korunmasını sağladı. Savunmada rakibe açık alan bırakmayan ekipte Selim savunmanın bel kemiğiydi. İlk dakikadan itibaren savunmasını terk etmeyen Selim müdahaleleri ile rakibi yıldırdı. Hücumda topu çok iyi çeviren ekipte Emir takımın dinamosu gibi hem savunmada hemde hücumda elinden geleni yaparken çok fazla efor sarfetti. Emirhan forvette pozisyon bilgisi ile golü adeta koklarken bitiriciliği ile farkın açılmasını şağladı. Maçın yıldızı ise Mesuttu, takımının ataklarını şekillendiren Mesut oyun görüşü ile fark yaratırken 4 asist ve 3 gol ile takımını galibiyete taşıdı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü elinde tutan ekip rahat bir oyun ile galibiyete uzanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça temkinli başlayan Börü takımı kalesinde golü gördükten sonra oyundan koptu ve ilk yarıyı farklı bir skor ile geride tamamladı. 2.yarı farkı azaltmak için daha baskılı bir oyun ortaya koyan ekip goller atmayı başarsa da savunmada açıklar vermeye devam edince yenildi. Kalede görev alan Berat beklenen performansı sergileyemezken 2.yarı sakatlandı ve yerini Mert’e bıraktı. Mert oyuna girdikten sonra hücumu hareketlendirirken Hasan ise Berat’ın yerine kaleye geçen isimdi. Oldukça başarılı bir performans sergileyen Hasan kalesinde goller görse de bir çok kurtarışa imza attı. Dursun savunmayı toparlamaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Hücumda çok fazla top kaybı yapan ekipte Doğan takımının ataklarını şekillendirmeye çalışırken kritik paslar attı. Muhammed takımının en efektif isimlerinden biri olurken çoğu pozisyonda takım arkadaşları ile anlaşamadı. Maça iyi başlasalar da kalesinde golü gördükten sonra oyundan kopan ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Mesut
Maçın Gümüş Adamı:Emirhan
Maçın Golü:Emir
Maçın Kalecisi:Yağız
Maçın Savunması:Selim
Maçın Orta sahası:Mesut
Maçın Forveti:Emirhan
Maçın Centilmeni:Berat