Lan Lorenzo Seri Peşinde!

İki denk takım arasında gerçekleşen ve oldukça çekişmeli geçen mücadelede skor üstünlüğünü bir an olsun rakibine bırakmayan Lan Lorenzo 5-3’lük bir skor ile puanları alan taraf oldu.
Kazanma Faktörleri:
Oyun genelinde skor üstünlüğünü koruyan ekip, oyunun kritik anlarında da doğru aksiyonlar vererek galip gelmeyi bildi. Oyun kimi zaman git-gellere sahne olsa da oyundan bir an olsun kopmayan ve takım oyununu elinden bırakmayan ekip son vuruşlarda da istediği verimi alınca sonuca ulaştı. Hemen ikinci yarının başında skoru eşitleyen rakibine karşı çok yerinde ve zamanında karşılık veren Lan Lorenzo bulduğu iki gol ile rakibinin motivasyonunu kırdı ve farkı açtı. Serkan yediği gollere rağmen kalede güzel bir performans sergiledi ve takım arkadaşları ile kurduğu sürekli diyalog ile hem onları oyunda tuttu hem de kalede güven verdi. Alihan defansta gösterdiği etkili oyunu bir de golle süsledi. Orta sahada Murat takımın liderlik rolünü üstlendi ve atakların merkezi haline geldi. Oynadığı güzel oyunu iki de golle süsleyince gecenin yıldızı olmayı başardı. Mesut sahip olduğu yetenek ve üstün fiziği ile rakip savunma için bir hayli zor maç olmasına neden oldu. Sürekli golü arayan, rakibi yıpratan ve önemli anlarda sorumluluk almaktan çekinmeyen Mesut iki de gole imza attı ve galibiyette önemli rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Skor üstünlüğünü bir türlü sağlayamayan ekip maçın son dakikalarına kadar mücadelesini sürdürdü. İki kez beraberliği yakalamasına rağmen, ikinci yarının hemen başında yakaladığı ivmeyi de hızla kaybeden ve kalesinde iki gol ekip puan kaybı yaşamaktan kurtulamadı. Maçın 40. dakikasında da bir gol bulan ekip devamını getiremeyince maç 5-3’lük skor ile tamamlandı. Berkay defansta gösterdiği etkili performans ile adeta defansın bel kemiğiydi. Attığı güzel gol ile de maçın golü unvanını kazanmayı hak etti. Doğan ve Mustafa ortasahada gösterdikleri yüksek kondisyon ve devamlılıkları işe takımlarını sürekli maç içerisinde tutan isimler oldu. Oyunun her iki alanında da etkili performans gösteren ikili gol yollarında istedikleri sonuca bir türlü ulaşamadı. Emre forvette sürekli arayış içerisinde olan ve golü koklayan yapısı ile dikkatleri üzerine çekti ve oyununu iki gol ile süsledi ancak bunlar galibiyet için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Murat
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Serkan
Maçın Defansı: Alihan
Maçın Ortahası: Doğan
Maçın Forveti: Mesut
Maçın Golü: Berkan
Maçın Centilmeni: Mustafa B.