Kuva-yi Milliye’den gövde gösterisi

Maçın Adamı:Gökhan
Maçın Kalecisi:Ayhan
Maçın Defansı:Alpay
Maçın Ortasahası:Volkan
Maçın Forveti:Gökhan

Maçtan Notlar ve takım değerlendirmeleri
Maç Kuvayi Milliye takımının başlama vuruşu ile başladı. Maça çok hızlı bir giriş yapan Kuvayi Milliye ilk ataklarında Emrenin bulduğu gol ile maça adeta 1-0 önde başladı. Bu golün etkisini çok hızlı üzerilerinden atan Yaman takımı daha atak bir görüntü sergiledi. Kuvayi Milliye takımı ise uzaktan şutlar ile kaleyi yoklayarak farkı arttırmaya çalıştı. 5 dakikada güzel bir atak sonucunda Oktay Izginin attığı şık gol ile maça denge geldi. Bu golden 1 dakika sonra Yaman takımının kalecisi Onur kolay bir topu havanın yağışlı olması sonucunda kayganlaşan topu kontrol edemeyince takipçiliğini konuşturan Gökhan attığı kolay gol ile takımını tekrar öne geçirdi. 2 takımda gol için bastırmaya devam etse de topa daha fazla sahip olan ve daha fazla rakip kaleye giden takım Kuvayi Milliyeydi. Ard arda karambollerin yaşandığı Yaman takımının kalesinde Onur hatalı gol yese de karambol olan pozisyonlarda kalesini çok iyi savundu. Kuvayi Milliye takımında ise bitiricilik konusunda sıkıntılar olmaya başladı. İlk yarıda kalan dakikalarda 2 takımda kalecileri geçmeyi başaramayınca ilk yarı 2-1 Kuvayi Milliye takımının lehine sonuçlandı.

İlk yarıda olduğu gibi 2.yarıya da Kuvayi Milliye takımı hızlı bir giriş yaptı ve ilk atakta Volkan golü buldu ve farkı 2’ye çıkarttı Yaman takımı ise farkı azaltmak için oldukça ofansif bir oyuna döndü topu 3.bölgeye taşımakta zorlanmasalar da son vuruşlarda bitiricilik konusunda sıkıntı yaşadılar. 28.dakikada Emre takımının 4.golünü atarak farkı 3’e çıkardı ve Kuvayi Milliye takımını iyice rahatlattı. 2 takımda atak oyunlarına devam ettiği dakikalarda Oktay takımının ve kendisinin 2.golünü atarak farkı 2’ye indirdi ve takımını umutlandırdı. Fakat 2. Dakika sonra Volkan farkı tekrar 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda oyundan iyice düşen Yaman takımı kalesinde ardarda goller gördü ve maçı 9-2 Kuvayi Milliye takımı kazandı.

Kuvayi Milliye
Maça çok iyi başlangıç yapan takım maçın tamamında neredeyse hep öndeydiler. Zaman zaman rakibin baskısını hissetseler de maçın kontrolü hep kendilerindeydi. Kalede Ayhan görev aldı. Oldukça etkili bir maç çıkaran Ayhan topu oyuna sokmada sakatlığı yüzünden sıkıntı yaşadı. Defansta Alpay, Hakan ve Volkan 3’lüsü görev aldı. Oldukça iyi bir maç çıkaran 3’lüden Alpay savunmanın bel kemiğiydi ve rakibin bir çok pozisyonunu başlamadan bitirdi. Hakan ise zaman zaman ileri çıksa da kondisyonu ile savunmasına hemen dönerek oyunun her 2 yönünde de başarılı oldu. Volkan ise toplara adeta vücudunu siper ederek bir golleri engelleyerek takım arkadaşlarından alkış aldı. Orta sahada Mustafa, Gökhan 2’lisi görev aldı. Oldukça uyumlu olan 2’liden Mustafa bitmek bilmeyen enerjisi ile hem savunma da hem de hücumda oldukça iyi bir maç çıkardı. Fark 3’e çıkınca oyundan çıkan Mustafanın yerine oyuna Necati girdi. Necati takımı adına maça enerji getiren isimdi. Emre ise takımını bir maestro gibi yönetti ve tekniği ile göz doldurdu. Forvette Gökhan görev aldı. Fırsatçılığını çok iyi konuşturan Gökhan attığı goller ile takımına galibiyeti getiren isimlerin başındaydı. Sonraki maçlarda Kuvayi Milliye takımına başarılar dileriz.

Yamanspor
Maça daha ısınamadan kalelerinde gol gören ekip bu golün etkisini üzerilerinden hemen atsalar da skoru bir türlü koruyup öne geçirecek golü bulamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Onur görev aldı. Refleksleri oldukca iyi olan Onur 2.goldeki hatası dışında kusursuza yakın oynadı. Savunmada Fuat, Oktay kartal ve Mert görev aldı. Zaman zaman birbirlerinden kopan 3’lü maçın genelinde uyumluydular. Fuat savunmada çakılı kalan isimdi rakip forvete markaj yapan Fuat iyi bir maç çıkarsa da son dakikalarda oyundan koptu. Mert topu savunmadan ileriye taşıyan isimdi bu konuda oldukça başarılı olan isim savunmada bekleneni veremedi. Oktay Kartal ise savunmada elinden geleni yapsada yenilgiyi engelleyemedi. Orta sahada Oktay İzgi ve Eren 2’lisi görev aldı. Uyumları iyi olsa da diğer takım arkadaşlarıyla anlaşamayan 2’liden Eren zaman zaman oyundan kopsa da genel olarak iyiydi. Oktay İzgi ise takımının en istekli ve azimli oyuncusuydu maç için elinden geleni yapsa da takım arkadaşlarından istediği reaksiyonu alamadı. Forvette Murat oynadı yokları oynayan Murat rakip savunma arasında kayboldu. Sonraki maçlarda Yaman takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.