Kuva-yi Milliye Yarı Finalde!

Cesse Halısaha Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Parma ile Kuva-yi Milliye takımları karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan taraf Parma takımı olurken özellikle ilk yarıda çok net fırsatları değerlendiremeyerek büyük fırsat teptiler. 5. dakikada Burak Erdoğan’ın ayağından gelen güzel frikik golüyle öne geçseler de bu skoru koruyamayan ekip devreye 2-1 yenik girdi. Maçın başlarında kaçırdıkları pozisyonları mumla arayan ekip 2. yarının başında yediği golle iyice çözülürken bu dakikadan sonra oyundan düştüler ve yedikleri gollerle sahadan 5 1 lik skorla mağlup ayrıldılar.
Kuva-yi Milliye takımı Necati’nin yokluğunda Ümit ve Volkan takviyesi ile hücum hattını güçlendirse de uyum olarak tutuk bir görüntü sergilediler ve rakibin orta alandaki baskılı oyunuyla maça kötü başladılar diyebiliriz. Savunmada zor anlar yaşayan ekip kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasa da şans yanlarındaydı ve bu süreci en düşük hasarla atlattılar. Devreye 2 1 önde giren ekip 2. yarının başında Semih’in ayağından gelen golle rakibin direncini kırdılar ve sahadan rahat bir skorla galip ayrılıp adlarını finale yazdırdılar. Özellikle Cumhur’un kaledeki etkili performansı takıma ciddi katkı sağlarken Semih mücadelesi ile rakibe yine göz açtırmadı savunmasını iyi yönlendirdi. İbrahim özellikle attığı ilk golle takımını ayağa kaldıran isim olurken 2 gol 1 asistlik performansıyla geceye damgasını vuran isimlerden oldu. Yine Ümit orta alanda oyunu çok iyi kurarken 2 asist ve 1 golle bu güzel oyununu süsledi. Volkan ileri uçta çok istekli bir görüntü sergilerken son vuruşlarda şanssız olsa da mücadelesi ile takımına ciddi katkı sağladı.
Parma takımı ise maça atak olarak iyi başlasa da çok net pozisyonları değerlendiremeyerek maçı adeta rakibe hediye ettiler. 3 4 karşı karşıya net pozisyonları değerlendiremeyen ekip maçı belkide ilk yarıdan bitirebilirdi ama son vuruşlarda şanssızdılar. 2. yarının başında yedikleri golle çözülseler de skor 3 1 ken Burak Erdoğan’ın nefis şutu direkte patlamayıp ağlarla buluşsa belki yeniden oyuna ortak olabilirlerdi fakat şans yanlarında değildi bugün. Seyit kalesinde iyi kurtarışlar yapsa da oyunu geriden kurma konusunda çok da iyi değildi. Osman savunmada yine en öne çıkan isim olurken Burak Erdoğan sürekli etkili şutlarla gol aradı ve stoper mevkisinde oynamasına rağmen takımın gole en yakın ismiydi, güzel bir frikik golü attı 1 topu da direkte patladı. Fatih yine etkili bindirmeler yaparken Yusuf orta alanda çok koşmasına karşın bal yapamayan arıydı. Metehan da bugün tutuk bir görüntü sergilerken Cihat da çok etkili olamadı. Erkan Terzi 2. yarıda oyuna dahil olup takıma hareketlilik getirse de takımın oyundan düşmesi sebebiyle çok da katkı sağlayamadı.
Maçın Adamı: Ümit
Maçın Gümüş Adamı: İbrahim
Maçın Kalecisi: Cumhur
Maçın Defansı: Semih
Maçın Ortasahası: Ümit
Maçın Forveti: Volkan
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Gökhan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.