Kuva-yi Milliye Gümbür Gümbür!

Maçın Adamı:Necati
Maçın Golü:Necati
Maçın Kalecisi:Anıl
Maçın Defans:Selim
Maçın Ortasahası:İbrahim
Maçın Forveti:Necati
Maçın Cemtilmeni: Mustafa
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri:
Maç Kuvayi Milliye takımının başlama vuruşuyla başladı. İlk dakikadan itibaren maçı kendi yarı sahasında kabul eden Heating Elements takımı kalesinde ard arda pozisyonlar verdi. Kuvayi Milliye takımı maçı rakip sahaya yıktı 6 pasın içine kadar girerek pozisyonlar buldu. 8. dakikada İbrahim kilidi açan isim oldu ve Kuvayi milliyeyi öne geçirdi. Heating takımı golden sonra toparlanmaya çalışsa da Kuvayi milliye buna izin vermesi ve Forvetleri Necati ile bulduğu goller ile dakika 17.dakikada farkı 3’e çıkardı. Heating takımı ilk yarıda pozisyon bulmakta çok zorlandı. İlk yarının son dakikalarında 1 gol daha bularak iyice rahatlayan Kuvayi milliye devreyi 4-0 önde tamamladı.
2.yarıda ilk yarıda olduğu gibi Kuvayi milliye baskılı başladı. Heating takımı savunmada ilk yarının başındaki gibi direnç gösterse de 32.dakikada Emre 2.yarıda kilidi açan isim oldu. Bu dakikadan sonra maç rölantide oynandı. Maçtan iyice kopan Heating Elements takımı kalesinde bir çok pozisyon verdi. Kuvayi milliye ise rakibin oyundan düşmesini avantaja çevirerek ard arda goller buldu. Maçı 12-0 gibi farklı bir skorla Kuvayi milliye takımı kazandı.
Heating Elements
Maça savunma ağırlıklı başlamaları ve oyunu kendi sahalarında kabullenmelerinin faturası ağır oldu. Zaman zaman iyi mücadele etselerde ilk yarı ve ikinci yarının sonlarında dayanıklıkları yetmedi ve oyundan düşmeleri farklı bir maglubiyete neden oldu. Kalede İlker hayatı boyunca en zor maçlarında birini çıkardı diyebiliriz. Savunmalarının iyice oyundan düşmeleri ile kalesinde çok sayıda pozisyon olması bu kadar gol yemesine neden oldu. Defensta Mustafa, İbrahim ve Engin 3’lüsü birbirlerinden çok kopuktular Mustafa zaman zaman iyi performans gösterse de maçın genelinde etkisizdi. İbrahim ileri çıktığı pozisyonlarda kademesine giren olmayınca oynadığı mevkiden çok pozisyon yenmesine neden oldu. Engin ise yaptığı müdahaleler ve rakibe birde girmesi nedeniyle kolay geçildi. Ortasahada Gürkan ve Hasan ikilisi topu hücuma pek taşıyamadılar. Gürkan son paslarında yaptığı pas hataları ile rakibin hızlı hücuma çıkmasına neden oldu. Hasan takımını bir kaç pozisyonda hareketlendirmeye çalışsa da beklediği reaksiyonu alamayınca oyundan düştü. Forvette Emrah maç boyunca istediği toplar ile buluşamayınca etkisiz kaldı. Nitekim takım olarak iyi bir mücadele sergileseler de rakibe rakibin çok iyi olmaları sonucunda farklı mağlubiyete engel olamadılar. Sonraki maçlarında Heating Elements takımına başarılar dileriz.
Kuvayi milliye
Maç boyunca üstün oynayan Kuvayi milliye hem takım hem de bireysel olarak çok iyi bir maç çıkardılar. Kalede Anıl maç boyunca topla fazla buluşamadı. Kalesinde etkili bir pozisyon olmayan Anıl için rahat bir maçtı. Defansta Semih, Alpay ve Emre üçlüsü çok iyiydiler. Semih kafa toplarındaki hakimiyetiyle rakibin bütün uzun toplarını karşıladı. Alpay savunmada yaptığı kritik müdahaleler ve topu ileri taşıması ile göz doldurdu. Emre savunmanın yanında hücumda da oldukça efektif bir maç çıkardı. Ortasahada İbrahim ve Emre ikilisi çok uyumluydular ve çok iyi bir maç çıkardılar . İbrahim tekniği ve oyun görüşüyle dikkat çekti ve attığı goller ile maçı koparan isimlerdendi. Emre tam bir 10 numara gibi takımını yönetti gol atamasa da bir çok asist ile skora katkı sağladı. Forvette Necati mükemmel bir maç çıkardı. Takımının en skorer oyuncusu olan Necati son vuruşlarındaki ustalık ile göz doldurdu. Sonraki maçlarında Kuvayi milliye takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.