Kurtbasan Derbisinde Kazanan Kitap Teknik!

Kurtbasan Derbisinde Kitap Teknik ile Kurtbasan City takımları karşı karşıya gelirken Kitap Teknik takımı maçı tecrübesi ile kazandı ve galibiyet hasretine son verdi.
Kitap Teknik takımı uzun bir aranın ardından lige galibiyetle dönerken maçın başından sonuna istekli bir oyun sergilediler ve sahadan haklı bir galibiyetle ayrıldılar. Gol yollarında buldukları çoğu pozisyonu değerlendiren ekip skor üretmekte zorlanmazken savunmada da genel anlamda iyi bir maç çıkardılar. Takımın orta alandaki yeni transferi Musa takımı büyük hareketlilik getirirken 2 golü asistleri ve etkili oyunuyla galibiyette büyük rol oynadı, Recep de evlilik sonrası 3 gollük bir performansla gecenin yıldızı oldu.
Kurtbasan City takımı maça iyi başlamasına rağmen devamını getiremedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Sahanın her yerinde çok koşan ekip istekli bir oyun oynamalarına karşın son vuruşlarda çok şanssızdılar. Kaleci eksikleri en büyük handikapları olurken buna rağmen maçı hiç bırakmadılar. Akın gollerine bu akşam da devam ederken maçı 2 golle tamamladı.
Maçın Adamı: Recep
Maçın Gümüş Adamı: Musa
Maçın Kalecisi: Ümmet
Maçın Defansı: Furkan
Maçın Ortasahası: Musa
Maçın Forveti: Recep
Maçın Centilmeni: Ömer Faruk
Maçın Golü: Musa