Kurtbasan City Lens’le Moral Buldu!

Maçın Adamı:Ömer
Maçın Gümüş Adamı:Ozan
Maçın Kalecisi:Muhammet
Maçın Defansı:Erdoğan
Maçın Ortasahası:Abdullah
Maçın Forveti: Ömer
Maçın Golü:Ömer
Maçın Centilmeni:Ozan
Cesse halısaha ligi açılış liginde Parma ile Kurtbasan City takımları karşı karşıya geldi. 2 ekibin de son maçlarını kaybetmesinden dolayı yenilgiye tahammülleri yoktu ve ilk dakikadan son dakikaya kadar kıran kıran geçen maçta gülen taraf 4-3’lük skor ile Kurtbasan City takımı oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça oldukça iyi başlayan Kurtbasan takımı daha ilk dakikalarda Abdullah ile skor üstünlüğünü ele aldı. İlk yarıda 2 kez öne geçip ikisinde de rakibe yakalansa da ilk yarıyı önde tamamlamayı başaran ekip 2.yarıda daha kontrollü bir oyun ortaya koyarak haklı bir galibiyet elde ettiler. Kalelerini Muhammed’in koruduğu takımda Muhammet takımına bu maçta ne kadar önemli olduğunu yaptığı kurtarışlar ile hatırlattı. Savunmanın bel kemiği olan Ömer zaman zaman ileri çıkarak skora da katkı yapınca her takımın kadrosunda görmek isteyen bir oyuncu olduğunu gösterdi. Takımının 3.golünde orta sahadan attığı gol sezonun en iyi gollerinden olabilecek bir goldü fakat bu golün kameraya çekilmemesi oyuncuyu ve bizi oldukça üzdü. Takımın diğer etkili ismi olan Erdoğan ise takımını bir maestro gibi yöneterek takımının ataklarını şekillendirdi ve oyunu ile alkış aldı. Ozan ise takımının dinamosu gibiydi. Bitmek bilmeyen enerjisi ile hem savunmada hem de hücumda oldukça efektif olan isim oldukça etkili bir maç çıkardı. Sonraki maçlarda Kurtbasan City’ye başarılar dileriz.
Kaybetme faktörleri
Maça adeta 1-0 geride başlayan Parma takımı rakibini maçta 2 kez yakalasa da 3.golde kalecilerinin kötü pozisyon alması ile yediği gol sonrası tekrar skoru eşitleyemedi. 2.yarının ortalarında bir gol daha yiyerek 2 farklı geriye düşen ekip son dakikalarda farkı 1’e indirse de kalan dakikalar beraberlik için yeterli olmayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kaleci Hüseyin bir önceki maça göre bu maçta oldukça etkiliydi fakat 3.golde bariz hatası vardı ve bu takımına faturası ağır oldu. Fatih bu gün takımının en etkili isimlerindendi yaptığı fake’ler ile rakiplerini çok kolay geçen isim son vuruşlarda aynı başarıyı gösteremeyince skora katkı yapamadı. Takımın diğer etkili isimlerinden Davut takım arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarda takım arkadaşlarından olumlu dönüş alamayınca oyundan düştü. Takımın en etkili isimlerinden olan Batuhan ise 2 gol ile takımını ayakta tutmaya çalışsa da çok fazla top kaybı yaptı. Yenilgi serilerini bir türlü bozamayan Parma takımına sonraki maçlarda başarılar dileriz.