Kurtbasan City Galibiyetle Başladı!

Gecenin son maçında Balat Tr ile Kurtbasan City takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan son dakika golleriyle Kurtbasan City oldu ve lige galibiyetle başladılar.
Kurtbasan City takımı yaklaşık 2 senelik bir aranın ardından lige galibiyetle merhaba derken maçın 3te 1 lik kısmını 6 kişi oynamalarına rağmen çok iyi mücadele edip son dakikalarda buldukları gollerle galibiyete uzandılar. Maç boyunca oyun disiplininden kopmayan ekip birbirine bağlı kompakt bir şekilde oynayınca maçın başından sonuna tecrübeli rakiplerine karşı iyi bir performans sergilediler. Kalede Yasin’in performansı takımını ayakta tutarken Erdoğan uzaktan etkili şutlarla gol arasa da çerçeveyi bulmakta zorlandı. Ömer Faruk savunmada oldukça iyi bir maç çıkarırken Akın 5 golüyle geceye damgasını vurdu.
Balat Tr yeni sezona yeni yapılanmayla girerken tecrübeli isimlerden oluşturduğu kadro ile yavaş yavaş sezona ısınmaya çalışıyor ki bu akşamki kadronun yarısından fazlası yeni oyunculardan oluşmasına rağmen çok koşan genç rakiplerine karşı iyi bir oyun sergileyip son dakikaya kadar maça ortak oldular fakat son dakika golleriyle yıkılan ekip sahadan eli boş ayrıldılar. Hücum hattında net pozisyon bulmalarına karşın bunları gole çevirmekte zorlanan ekip bu sorunu aştıklarında puanlar da kendiliğinden gelecektir.
Maçın Adamı : Akın
Maçın Gümüş Adamı: Ömer
Maçın Kalecisi: Yasin
Maçın Defansı: Ömer
Maçın Ortasahası: Onur
Maçın Forveti: Akın
Maçın Golü: Akın
Maçın Centilmeni: Sercan