Kudüs’e Zaman Yetmedi…

Gecenin maçında Çepni Sk ve Kudüs Fc takımları karşı karşıya geldi. İlk yarıya iki takımda pozisyonlarla başladı Kudüs Fc uzaktan şutlarla kudüs fc ise araya derin toplarla etkili olmaya çalıştı ve dakika 11 de Emirin vuruşunda topu ağlarla buluşturarak 1-0 öne geçti bu dakikadan sonra bir çok net pozisyon girişiminde bulunan Çepni Sk kaleci bahrinin güzel kurtarışları ve kaleyi bulmayan toplar nedeniyle ilk yarıya başka gol sığdıramadı ve devreyi 1-0 önde kapattı
İkinci yarıya hızlı başlayan ekip yine Çepni Sk takımıydı Ramazanın etkili ara pasları golle buluşmayınca skor uretmekte zorlandı ve yine Ramazanın orta şut karışımı bir topunda top kaleye yöneldi ve gol oldu. Bu golün ardından yine buldukları bir pozisyonu emirin gole çevirmesi farkı 3 e çıkardı. Kudüs Fc ise fark 3’e çıktıktan sonra rakibin rehavete kapılmasıyla rakip kalede daha çok görüldü ve daha çok pozisyona girmeye başladı kaleci mertin kurtarışları ne kadar skoru korusada oda dakika 46 daki Barışın golüne engel olamadı bu golden sonra azda olsa umutlanan Kudüs fc ataklarını sürdürdü ve bir türlü toparlanamayan çepni Sk karşısında bir gol daha bularak son dakikalara skora ortak olarak girdiler son dakikalarda maçı beraberliğe getirecek pozisyonlar bulsalarda bu pozisyonları gole dönüştüremeyince maçtan 3-2 lik mağlubiyetle ayrıldılar.
Bu akşam Çepni Sk takımında kalede Mert görev aldı genç eldiven güzelde kurtarışlara imza attı.Defans blogunda Abdullah Mehmetcan ve Nevzat vardı. Abdullah maç boyu verdiği mücadeleyle iyi bir görüntü sergiledi Nevzat ve Mehmetcan ise sürekli gerilerden ataklara destek verdi özellikle Nevzat sol kanattan güzel bildirmeler yaptı. Orta alanda ise Ramazan ve Emir görev yaptı özellikle Ramazanın attığı derinlemesine ara pasları degerlendirilemeyince skor pek fazla açılmadı. Emir net pozisyonlar buluştuğu maçta güzel oyununu 2 de gol ile süsledi.Maçın genelinde ileri uçta görev yapan Olcay bir çok kez kaleyi yokladı güzelde şutlar çıkarmasına rağmen topu filelerle buluşturamadı buna rağmen takımına olumlu katkı sağlayan oyuncu geceyi golsüz tamamladı.
Kudüs fcde ise kalede Bahri görev aldı yaptığı net kurtarışlarla alkış alan kaleci mağlubiyete engel olamadı. Defans blogunda hakan samet ve mehmet vardı. Yer yer birbilerinde kopuk oynayan savunma oyuncuları araya atılan topları kesemeyince kalelerinde gol görülmesine sebep oldu. Orta alanda Cihan ve Barış vardı orta alanda iyi mücadele veren ikili kaleyide güzel şutlarla yokladı Barışın bir pozisyonda güzel vuruşuyla skora katkıda sağladı. İleri uçta ise Tolga vardı. istediği topları alamayan forvet geceyi golsüz kapattı.
Maçın Adamı: Emir
Maçın Gümüş Adamı : Ramazan
Maçın Defansı : Nevzat
Maçın ortasahası : Emir
Maçın forveti : Olcay
Maçın kalecisi : Bahri
Maçın Centilmeni: Hakan

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.