Kudüs Galibiyetle Tanıştı…

Bro’s takımı maça daha hızlı ve atak futbol oynayarak başladı. Oyunun ilk bölümlerine hızlı ve daha kanat organizasyonları etkin bir şekilde başladı. Daha çok hücumu düşünen ekip rakip takımın tecrübeli ve yetenekli oyuncularını geçmekte zorlandılar. Oyunun ilk başlarında etkili bir oyun sergileyeceğini İzleyenlere yansıtsa da ilerleyen dakikalarda bu etkinliğini hissettiremedi. Orta alanda Çok fazla pas yaparak hücuma top taşıma konusunda Zafiyet gösteren ekip bulmakta da zorlandığını gördük. Oyunun ortalarına geldiğimizde tekrardan etkili ataklar ile rakip kalede baskılı oyununu sürdürmeye çalıştı. Oyunun ilk çeyreğinde 3-0 geriye düşseler de takım olarak mücadele etmeyi kafalarına koyup yeniden canlanarak oyuna başladılar. Bu oyun düşüncesi onlara motivasyon olarak Çok fazla direnç kazandırdı. Buldukları peşpeşe gollerle skoru dengelemeye çalışan ekip oyunun daha fazla havasına Girerek skoru 3-2 getirmeyi başardı takım tam Isınmışken oyuna alışmışken bir anda daha fazla pozisyonlara girerken ilk yarının bitiş düdüğün çalması onlar için çöküşün başlangıcı oldu.
İkinci yarıya skorun verdiği motivasyon ile çıkan ekip iyice oyun temposunu yakalayıp skoru eşitlemeye çalıştı fakat karşılarında hiç beklemedikleri bir oyun stili görünce ister istemez tedbir almaya çalıştılar. Hücuma daha fazla adamla çıkıp daha fazla pozisyon bulmak istediler. Fakat istedikleri pozisyonları bulamadılar. Rakip takımın dirençli ve uyumlu defansı karşısında çokta fazla yapabilecekleri birşey yoktu. İlk yarının hemen başlarında kalelerinde gördükleri goller ile oyun disiplininden yavaş yavaş kopmaya başladılar. Buldukları nadir pozisyonları da değerlendirse de istedikleri oyunu sahaya yansıtamadılar ve maçtan 6-4 mağlubiyet ile ayrıldılar.
Kudüs takımı daha karşılaşmaya başladığı andan itibaren daha dirençli ve dinamik bir kadrosu olduğunu hissettirdi. Oyuna daha ilk dakikadan ağırlığını koyan ekip bütün eforunu oyun geneline de yaymayı başardı. İlk dakikalarda baskı ve pres yapan adeta rakibe göz açtırmayan ekip ilk golü de bulmayı bildi. Takım oyunu çok iyi bir şekilde oynayan ekip daha tecrübeli olduğunu söyleyebiliriz. İlk yarının ortalarında geldiğimizde skoru 3-0’a getiren ekip oyunun ve skoru rehavetine kapılıp defansta boşluklar verince bir anda rakip takımın hızlı ayaklarına engel olamadılar. defans hattındaki rahatlama onlara pahalıya patladı ve skor bir anda 3-2 oldu. Karşılaşma ilk yarısı çok çekişmeli devam ederken daha çok goller bulacakken karşılaşmanın İlk yarı düdüğü bize de nefes aldırdı.
İkinci yarıya tamamen konsantre olarak çıkan ekip peşpeşe buldukları golleriyle rakibinin direncini kırdı oyunanda istediği gibi başlayıp oyun geneline yaydıkları performansları aldıkları galibiyetle büyük rol oynadı daha karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında buldukları goller onlara ekstra motive kattı. Takımda bireysel olarak çok iyi oyuncuların olması skorun açılmasında büyük bir etken oldu. İkinci yarının ortalarına geldiğimizde direnç olarak düşen rakibi karşısında istedikleri pozisyonları bularak hücum hattında iyi işler yaptılar. Defans hattında verdikleri boşluklardan dolayı goller bulsalar da farkı kapatmayıp güzel bir galibiyetle sahadan ayrılmasını bildiler Son dakikalara geldiğimizde rakip takımın bir kişi eksik olması onlara avantaj sağlarken sahadanda 6-4 galip ayrıldılar.
Kudüs takımında mücadelesi ve isteği ile Furkan öne çıkan isim oldu. Attığı bir gol ile takımını sırtladı. Orta alanda Mehmet hücuma verdiği destek ve ara paslar ile galibiyetle büyük rol oynar iken bir gol ile güzel oyunu süsledi. Hücum hattında Tolga ve Cihan oyun disiplini ve tecrübesini maç geneline yaydı ikişer goller atarak onlarda üzerine düşen görevi yerine getirdiler.
Bro’s takımında bireysel olarak çok da fazla öne çıkan isim olmasa da takım oyunu oynamaya çalıştılar defansta Alican ve Emre istekli bir oyun oynamasına rağmen gol engel olamadılar. Orta alanda talha ve Enes hücuma destek yapmaya çalışsalar da defans aklımda boşluklar bırakmasına neden oldular. Eren ve Furkan uyum içerisinde bir oy sergilese de istedikleri Topları alamadılar ama mücadeleleri ve istekleri herkesten takdir topladı.

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.