Kudüs Fc Ter Attı…

Bu akşam oynanan Kudüs Fc ve Texas city maçı adeta gol yağmuruna sahne oldu. Maça hızlı başlayan kudüs Fc üst üste geliştirdiği ataklarda ard arda goller buldular rakibin çok genç ve tecrübesiz oluşu işlerini iyice kolaylaştırdı. Texas city bugün rakip kaleye gitmekte epey zorlandı yakaladıkları güzel fırsatları degerlendiremeyince de mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Maçın 2. devresine yine kudüs fc takımı hızlı başladı üst üste adeta ellerini kollarını sallayarak goller buldular. Bu gollerden sonra oyundan iyice düşen Texas city ferdiyle bir gol buldu. Ancak gelişen kudüs fc atakları bitmek bilmiyordu Furkan bugün attığı 4 golle yıldızlaşırken arkadaşlarına da sürekli pozisyon yakalatmak için elinden geleni yapıyordu ve 2 de asiste imza attı bu akşam Kudüs fc tabir yerindeyse 12-3 lük skorla göbeklerini kaşıyarak maçı alarak 3 puanı hanelerine yazdırdılar.
Kudüs Fc de bugün herkes gol attı diyebiliriz Hakan bugün orta sahanın en dirençli oyuncusuydu Tolgada bugün ataklara verdiği mükemmel desteklerle güzelde gollere imza attı. Mehmet bugün elinden gelen mücadeleyi vererek takımına 1 de gol katkısında bulundu. İleri uçta görev alan Furkan ise bugün adeta şov yaptı ve 4 gole imza attı.
Texas city bu akşam çok tutuk bi futbol sergiledi Kalelerinde başka bir kaleci olsa en 15 farkla veya daha fazla farklada sahadan ayrılabilirlerdi savunma anlamında güçsüz kalan ekip rakibine çok net pozisyonlar verdi Ortasahada Eşref ve Ferdi ellerinden gelen mücadeleleri verselerde ne skoru eritebildiler nede galibiyeti kovalayabildiler. Bugün kudüs fc nin eksik kadroyla sahada olmalarıda En büyük handikaplarıydı.
Maçın Adamı :FURKAN
Maçın Gümüş Adamı : Tolga
Maçın kalecis : Bahri
Maçın Defansı : Mehmet
Maçın Ortasaha :Tolga
Maçın Forveti : Furkan
Maçın Centilmeni : Ferdi
Maç Videosu Teknik bir arızadan dolayı yayınlanamamaktadır. Özür Dileriz…

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.