Kral Gökhan Gollerle Döndü!

Maça Kuva-yi Milliye takım hızlı başlamasına rağmen Esnaf gucu takımı kontradan golü erken buldu. Kuva-yi milliye takımının bir topu direkten dönerken Ard Arda gelen ataklar sonucu golü buldu ve skoru dengeledi. Esnaf gucu takımı golden sonra ileri hatta top çıkarmakta zorlanınca Kuva-yi Milliye takımı kontradan 2.golü buldu. Bu golden sonra esnaf gucu takımı ataklarına hız verdi. Ama kaleye şut tutturmakta zorlandılar.Bir çok ataklardan yararlanamadılar Orta sahada varlık gösteremeyince Kuva-yi milliye takımının peşpeşe golleriyle skoru 6-1 e getirdi. ilk yarı bu sonuçla noktalandı. İkinci yarı ilk yarıya göre daha dengede geçti. Esnaf Gücü takımı topu çıkarmakta zorlandı. Kuva-yi Milliye takımı güzel bir atakla golü bulmasına karşın Esnaf gücü takımı hazırlıksız yakalayınca gol gecikmedi ve skoru 7-2 e getirdiler. Bu skor farkına rağmen maçı cirkinlestirmeden devam eden Esnaf gücü takımı ataklarını siklastirmaya basladi. Fakat şansları yanında değildi golle sonuçlandır’amadılar Skor üretmekte zorlanan Esnaf gücü takımına karşın Kuva-yi milliye takımı güzel organizasyonuyla golü attı. Bu golün ardından esnaf Gücü çıktığı atakta golü buldu ve maça ortak olmaya başladı. Bir gol daha bulan Esnaf gücü takımı İlk yarıda talihsiz goller yediği için maça ortak olsada ikinci yari Skor u 8-4 e getiren Esnaf gücü takımı ard Arda yakaladığı pozisyonyonlari degerlendir’e meselerde golü buldu ve farkı 3 E indirdi. Gol düellosu şeklinde geçen maçı Kuva-yi Milliye takımı 9-6 lik skorla kazanmasını bildi.
Esnaf gücünde Tusan’t bugün pek gününde değildi. Evren Ayhan Ege defansta ilk yarıda uyum sorunu yaşasalarda ikinci yarı uyum sonunu atlatan 3’lü oyuna katkı sağlamaya başladı. Orta alanda Recep sahanın heryerindeydi. Sami orta alanda al ver yaparak Erkanı beslemeye çalışsada yeterli olamadı. Forvette Erkan topla az buluşma imkanı olsada bulduğu pozisyonları değerlendirerek takımın gol ayağı oldu.
Kuva-yi Milliye takımında Kaleci Refik rahat bir maç geçirsede ikinci yarıda gollere engel olamadı. Emre Semih Çınar üçlüsü defansta’ki uyumu rakip oyunculari zorladı. Mustafa’yla Metin ortaya koyduğu oyunla attıkları çalım ve yaptıkları paslarla forveti iyi besledi. Gökhan ise attığı gollerle takımına galibiyeti getiren isim olurken hem asistleriyle hem de istekli oyunuyla geceye damgasını vurdu.
Maçın kalecisi: Refik
Maçın defansı: Semih
Maçın orta sahası: Mustafa
Maçın forveti: Gökhan
Maçın centilmeni: Mustafa
Maçın adamı: Gökhan

 

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.