Kötele Zirveyi Damga Vurdu!

Maçın Adamı:Batuhan
Maçın Kalecisi:Batuhan
Maçın Defansı:Hasan
Maçın Ortasahası:Burak
Maçın Forveti:Fuat
Maçın Centilmeni:Enes
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirlemeri:
Maç fc Compact takımının vuruşu ile başladı maça Compact takımı baskılı başlamak isterken kontra ataktan 2.dakikada beklenmedik 1 gol yiyerek geriye düştü. Kötele takımı ise savunma öncelikli başladığı maçta kontra atakla defanstta oynayan Hasanın attığı golle maça adeta golle başladı. İlk yarıda skoru tutmak için iyice savunmaya çekilen Kötele takımı kontra ataklar ile girdiği pozusyonlarda 2.golü bularak rahatlayamadı. Fc Compact takımı ise ilk yarıda golden sonra baskılı oyununa devam etti genelde uzaktan şutlarla etkili olmaya çalışan takım girdiği pozisyonlarda Batuhanı ve direğe takıldı. Ve ilk yarı 1-0 Kötele takımının lehine sonuçlandı.
2.yarıya 2 takımda aynı taktikle başladı. Fc Compact takımı oldukça baskılıydı ve golü biran önce bulup öne geçme hesapları yapıyolardı. Ama Kötelek takımı kale önüne adeta etten bir duvar örmüştü. Dakikalar geçtikce fc Compact takımı golü bulamaması Kötele takımı kalesinde çok fazla pozisyon vermesi nedeniyle 2 takımında sinirleri gerildi ve sert müdahaleler arttı. Nitekim Kötelek takımı kaptanı Fuat son dakikalarda yediği kırmızı kart ile takımını eksik bıraktı. Son dakikalarda rakip kaleyi bombardimana tutsada fc Compact takımı golü bulamadı ve maç 1-0 Kötelek takımının üstünlüğü ile sonuçlandı.
Fc Compact
Maça favori başlayan takım ilk dakikalarda gol yemesine rağmen hızlı bir şekilde toplanıp gol için baştırdı. Maç boyunca sayısız gol pozisyonu yakalayan fc Compact forveti Fatihin yokluğunda kilidi açacak bir gol bulamadı. Fatihin yokluğu fazlasıyla hissedilen maçta kalede Osman iyi bir maç çikarsada ilk pozisyondaki golü engelleyememesi maçın en onemli pozisyonuydu. Takımının bastırdığı dakikalarda rakip takımın kontra ataklarında kalesinden iyi açılan Osman farkın açılmasını engelledi. Defanstta Ozan, Enes ve Burak üçlüsü görev aldı. Çok uyumlu olan üçlü defans yönü kadar hücumdada oldukça etkiliydiler. Ozan defanstta kritik müdaheleri ile göz doldururken hücumdada oldukça etkiliydi. Enes takımını geriden çok iyi yonetti ve savuadan fazla ayrılmadı. Burak savuaadan hücuma taşıyan oyunculardandı ve bunu maç boyunca çok iyi yaptı uzaktan şutlarıda oldukça etkiliydi. Ortasahada Melih ve Engin ikilisi hem savunmada hem hücumda maç boyunca efektiftiler Melih tam bir gezen 10 numara gibi topun olduğu her pozisyonda vardı. Engin ise tekniği ve uzaktan şutlarıyla oldukça etkiliydi. Forvette Semih çok iyi bir maç çıkardı ve tek eksiği 1 goldü çok pozsyona giren Semih kaleciyi ve direği bir türlü geçemedince yenilgi kaçınılmaz oldu. Sonraki maçlarda fc Compact takımına başarılar dileriz.
Kötele
Rakibi çok iyi analiz eden Kötele maça savunma ağırlıklı başladı ve kontra ataklar ile etkili olmaya çalıştı. Planları maç boyunca tıkır tıkır işleyen Kötele takımı hakettiği bir galibiyet aldı. Kalede Batuhan MÜKEMMEL bir maç çıkardı. Kalesinde devleşen Batuhan sayısız gol pozisyonunu engelledi. Defansta Hasan, Ali ve Ozan üçlüsü birbirleriyle çok uyumluydular ve maç boyunca savunmadan hiç ayrılmadılar. Sadece Hasan 1 pozisyon ayrıldı ve ondada golü attı. Hasan savunmadaki kritik müdahaleleriyle de dikkat çeken isimlerdendi. Ali etten duvan öre isimlerin başındaydı savunmada her topta ayağını sokmaya çalışan başarılı savunma oyuncusu iyi bir maç çıkardı. Ozan iyi bir savunma yaptı ve genelde topları uzaklaştıran isim oldu. Ortasahada Orhan ve Burak ikilisi ortasahadan çok savunma oyuncusu gibiydiler. Orhan rakibin hücumlarinda rakibi karşılayan ilk oyuncu konumundaydı. Ve yaptığı kritik müdahaleler ile maçın gizli kahramanlarındandı Burak rakibin direncini kıran oyunculardandı ve yaptığı sert müdaheler ile rakibin oyundan düşmesini ve maçın sogumasını saglayarak skorun korunmasına yarsım etti. Forvette Kaptan bu Fuat takımını çok iyi yönetti forvette fazla etkili olamasada ilerde tuttuğu toplar ile takımını zaman zaman rahatlattı. Sonraki maçlarda Kötele takımına başarilar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.