Kötele Fırtınası Sürüyor…

Kaos oyuna ilk dakikalardan itibaren daha sakin ve daha kontrollü bir oyunla başladı defans hattımdan itibaren hücum hattına kadar paslı bir oyun ile devam ettirmeye çalışan ekip rakibi karşısında bu oyuna çokta fazla sürdüremedi. Daha ilk dakikalardan itibaren kalesinde gördükleri goller ile rakibi karşısında direnci düşen ekip rakip takımın kalesine de çokta fazla gidemedi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakip üzerine gitmeyi denemeyip savunmada kurduğu paslar ile hücuma çıkmaya çalışan ekip karşısındaki tecrübeli ve deneyimli oyuncular karşısında çaresiz kaldı. Defans oyuncularının yeteri kadar mücadele ve kondisyon eksikliğinin göze çarptı ilk dakikalarda kalelerinde de gol görmekten korunamadılar. İlk yarının Ortalarına geldiğimizde rakibi karşısında çokta fazla direnç atak ve pozisyon zenginliği olarak istediklerini yansıtamadılar ve etkili olamadılar. Rakip takımın savunmasını geçmekte çok zorlanan iki uzaktan şut çekmeye çalıştılar fakat bunda da kaleciyi geçemediler. İlk yarının sonlarına geldiğimizde tutuk bir oyun Takım oyunu oynamama ve dirençsiz bir mücadele sonunda devreye 5-1 geride girdiler.
İkinci yarıya başladığımızda oyundan daha fazla düşen ekip hemen hemen kaleye çok nadir gitti gittiği pozisyonların birinde gol bulan ekip daha ikinci yarının başında bulduğu gol ile ümitlendirdi daha fazla hücum yapmaya çalıştı. Fakat bu hücum yapma çabaları onları daha fazla pahalıya mal oldu ve defans hattında ki uyumsuzluk anlaşamazlık kalelerinde gol olarak görüldü. Oyuna çokta fazla aradığını kuramayan ekip ikinci yarıda hemen hemen hiç ağırlık gösteremedi ve oyuna ortak olamadı. Bu nedenle skor 9-3 oldu ve sahadan bu skorla ayrıldılar.
Kötele Takımı daha ilk dakikalardan itibaren öbür maçlarda nasıl oynuyorsa aynı performansı rakibi karşısında gösterdi. Yaptıkları kısa paslaşmalar hücuma yönelik atılan uzun toplar daha ilk dakikadan itibaren onların gol bulmalarının habercisi oldu. İlk dakikalarda buldukları gol ile daha erkenden maçı koparan ekip rakibi karşısında buldukları gollerden sonra daha rahat bir oyun sergilediler defanstan ihtibaren çok çok rahat paslaşmalar yaparak hücuma kadar ilerlediler. Fakat oyun disiplini hiçbir zaman elden bırakmayan ekip ekibini de asla küçümsemedi. İlk dakikadan son dakikaya kadar baskı ve presini bırakmayan rakibine üstünlük sağlamayı bildi. Çok rahat pozisyonlar bulan ekip adeta tek kale maç yapıyor gibiydi. Bu oyunla ilk yarının sonuna geldiğimizde 5-1 skorla tamamladılar.
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha rahat ve oyun kurgusunu hücuma yönelik daha fazla ataklar kovalayan bir plana çevirdiler. Rakip sahada baskısını kuran ekip resmen maçı daha ikinci yarının başlarında itibaren rakip sahada oynamaya başladı. Rakibi karşısında üstünlük sağlayan ekip bu üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürdü iyi paslaşmalar verkaç Ve adam eksiltmeleri kusursuzca yapan ekip ikinci etapta çokta fazla zorlanmadı. İkinci ayın ortalarına geldiğimizde skoru 7-2 yapan ekip İlerleyen dakikalarda da oyundan düşen ekip karşısında çokta fazla zorlanmayarak maçı 9-3lük ezici bir skorlar tamamladı
Kötele ekibinde Anıl attığı 4 gol ile takımına büyük destek oldu hücumda presi baskısı ve mücadelesi ile takımını öne geçiren isim aynı zamanda orta alana ve hatta defansa kadar yardımları oldu maçın yıldızıydı diyebiliriz. Aynı zamanda Burak attığı üç gol ile takımın etkili isimlerinden olurken yaptığı hızlı KOŞULAR araya attığı Toplar ile oda adından söz ettiren isim oldu genel olarak takım olarak harika bir oyun sergileyen ekip takım oyunu ile sahadan rahat bir galibiyet aldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.