Kontraatak’a Haddini Bilbao Engeli!

Gecenin merakla beklenen maçında karşı karşıya gelen Kontraatak Fc ile Haddini Bilbao takımlarının mücadelesi nefesleri kesti ve büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan son bölümlerde buldukları gollerle Haddini Bilbao takımı oldu ve bu galibiyetle hem 4 puanı ceplerine koydular hem de rakiplerinin 7 maçlık yenilmezliklerine son verdiler.
Haddini Bilbao takımı sahaya çok iyi bir kadro ile çıkarken oynadıkları bu kadro ve sergiledikleri performans play off mücadelesini andıracak türdendi. İlk yarıda 2 kez öne geçmelerine karşın devreyi 3 2 geride tamamlayan ekip 2. yarıda peş peşe buldukları gollerle yeniden öne geçmeyi başardılar. Skora yeniden denge gelse de bitime 13 dakika kala gelmeye başlayan goller maçı koparırken bu zorlu maçtan 4 farklı üstünlükle galip ayrıldılar ve önemli bir zafere imza attılar. Mevki olarak hiçbir bölgede sırıtmayan ekip sahada çok koşup iyi mücadele ederken özellikle hücum anlamında çok zengin bir kadro ile sahaya çıkıp, savunma patentli beklerin hücum özellikli olmasına rağmen savunma anlamında çok iyi performans sergileyip disiplinden kopmamasıyla rakibe çok da pozisyon vermediler, atak olarak da sürekli etkili ve kalabalık ataklar yaptılar. Murat kurtarışlarıyla kalesinde yine güven verirken Seçkin savunmanın ortasında yine çok soğukkanlıydı, yerini hiç kaybetmedi, takımını çok iyi yönetti, Tunahan ise savunmadan zaman zaman etkili bindirmeler yaptı, çok top kazandı, topları olumlu kullandı. Gecenin yıldızı Furkan Ateş attığı 5 golle geceye damgasını vururken savunmada oynamasına rağmen skor anlamında takımın en ön plana çıkan ismi oldu. Tarık maça tutuk başlasa da ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koydu ve 2. yarıda attığı 3 golüyle maçı koparan isim oldu, Yavuz orta alanın en çalışkan ismi olurken sahada basmadık yer bırakmadı, Semih gol sevinci yaşayamasa da orta alanda oldukça etkiliydi, rakip kalede etkili şutlarla sürekli gol aradı.
Kontraatak Fc takımı ise sahaya ideal kadrosundan uzak çıksa da maça tutunmayı başardı ve karşılıklı gollerle geçen ilk bölümde devreye 3 2 önde girmeyi başardı. 2. yarıya da iyi başlamasına rağmen buldukları pozisyonları skora çeviremeyen ekip savunmada yaptıkları basit hatalarla goller yediler ve açılan farkı önleyemeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kadrodaki eksiklikler takımı ister istemez olumsuz yönde etkilerken özellikle Batu ve Sedat’ın yokluğu Haddini Bilbao gibi orta sahası hızlı olan bir ekibe karşın en büyük handikap oldu. Buna rağmen goller bulan ekip son bölümlere kadar maça ortak olsa da son bölümlerde golleri bulan taraf kendileri olsaydı belki de maçı kendileri kazanacaktı ama rakibin baskılı oyununa çok da direnemediler. Kaleci Arif kurtarışlarıyla takımını ayakta tutsa da savunmada yapılan basit hatalara o da karşı koyamadı ve son bölümde oyundan düştü. Ahmet’le uzaktan etkili şutlarla gol arayan ekip rakip kaleciyi geçmekte zorlanırken Kaptan Kadir ise orta alanda istediği topları alamadı. Doğukan ileri uçta iyi bir maç çıkarıp 2 gole imza atsa da bu performans puan için yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Tarık
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Furkan
Maçın Ortasahası: Yavuz
Maçın Forveti: Tarık
Maçın Golü: Tarık
Maçın Centilmeni: Doğukan