Kontraatak Tecrübesiyle Galip…

Gecenin son maçında Vurguncular ile Kontraatak Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 0 0 sona eren maçta kazanan tecrübesiyle Kontraatak Fc takımı oldu ve 4 1 lik skorla 3 puanı cebine koydu.
Kazanma Faktörleri:
Kontraatak Fc takımı birçok as oyuncusundan yoksun şekilde sahaya çıkarken orta alanda alışılagelmiş pas oyununu bir türlü sahaya yansıtamadılar ve pozisyon üretmekte oldukça zorlandılar. Buna rağmen devreye 0 0 lık eşitlikle giren ekip 2. yarıda bireysel yeteneklerin ön plana çıkmasıyla goller buldular ve sahadan 4 1 lik skorla galip ayrıldılar. Alınan galibiyette savunmanın mücadelesi büyük rol oynarken orta saha çok düşük bir performans sergiledi ve aslında rakibe göre daha üstün bir oyun sergilemediler. Geriden uzun toplarla pozisyon bulmaya çalışan ekip bu şekilde skor üretirken savunma hattı iyi bir maç çıkardı, Kaleci Kaan çok net pozisyonlarda kalesinde devleşti, Gökhan oldukça istekliydi, çoğu pozisyonda savunmasına kadar yardıma geldi ve maçı da 2 golle tamamladı, Mehmet ise klas bir kafa golüyle maçı tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Oyun olarak rakibe göre biraz daha ağır basmasına rağmen son vuruşlarda şanssız bir maç çıkaran ekip birçok pozisyondan sonuç alamazken rakip yarı alanda iyi çoğalamamalarına rağmen iyi pozisyonlar buldular fakat bunları değerlendirememeleri maçı kaybetmelerine sebep oldu. 2. yarıda peş peşe gollerle yenik duruma düşen ekip yine çerçeveyi bulmakta zorlanınca maça tutunamazken güçlü rakiplerine karşı iyi bir oyun sergilemelerine rağmen sahadan 4 1lik skorla mağlup ayrıldılar. Ergün takımının tek golüne imza atan isim olurken Hasan ileri uçta istekli oyununa rağmen birçok gol pozisyonundan sonuç alamadı.
Maçın Adamı : Gökhan
Maçın Gümüş Adamı : Mehmet
Maçın Kalecisi : Kaan
Maçın Defansı : Mehmet
Maçın Orta Sahası : Oktay
Maçın Forveti : Gökhan
Maçın Golü : Gökhan
Maçın Centilmeni : Ahmet