Kontraatak Tarih Yazıyor!

Gecenin 2. maçında sezonun flash takımı Kontraatak Fc yine sezonun başarılı takımlarından Karargah Sk ile karşı karşıya gelirken sahadan 13-0 lık skorla galip ayrılıp bu sezon ne denli iddialı oldukları bir kez daha gözler önüne serdiler.
Kontraatak takımı son 7 maçından da galibiyetle ayrılırken kulüp rekorunu bu maçta 1 maç daha öteye götürdüler ve tarih yazmaya devam ettiler. Yaklaşık 1.5 aydır mağlubiyet yüzü görmeyen ekip bu 7 maçın 3 ünde kalelerini gole kapattılar ve son 2 maçta 19 gol atıp kalelerinde gol görmediler. Bu istatistikler bile maçın favorisi olduklarını gösterirken maça biraz zorlanarak başlasalar da 13. dakikadan sonra kilidi açıp maçı ilk bölümden kopardılar. Maç için aslında çok anlatılacak birşey olmazken genel anlamda maçın hakimiydiler, rakibin de maça erken havlu atmasını fırsata çevirdiler. Sedat attığı 5 golle geceye damgasını vuran isim olurken Kadir ve Batuhan da 3 er golle takımın diğer skorer oyuncuları oldular.
Karargah Sk takımı maça aslında iyi başlamasına karşın hücum hattında yeteri kadar etkili olamayınca ataklardan elleri boş döndüler ve rakiplerin etkili ataklarına 13. dakikadan sonra karşı koyamayan ekip sahadan 13 0 gibi tarihi bir farkla mağlup ayrıldılar ve hayal kırıklığına uğradılar. Aslında eksik kadroyla sahaya çıkmış olmalarına karşın dirençli ve atak bir görüntü sergileseler de skor üretme konusunda çok vasat bir maç çıkardılar ve mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Murat orta alanda çok yanlız kalırken sadece eksik bu değildi ki bu tür rakiplere karşı kalenizde güven hissetmeniz lazımdır, bu maçta kaleci eksikliğini de hissettiler. Bu mağlubiyet takım için büyük bir tecrübe olurken bir daha böyle bir skorla mağlup olacaklarını düşünmüyorum ve yükselişe geçebilecek kapasitede bir takımlar fakat hücum hattına takviyeye acilen ihtiyaçları var.
Maçın Adamı: Sedat
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Eren
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Batuhan
Maçın Golü: Kadir
Maçın Centilmeni: Murat