Kontraatak Show Kaldığı Yerden!

Gecenin son maçında Balat Tr ile Kontraatak Fc takımları karşı karşıya gelirken ilk bölümleri karşılıklı ataklarla geçilse de Kontraatak Fc takımı ilerleyen dakikalarda oyun kontrolünü eline aldı ve peş peşe gollerle farkı açıp sahadan farklı bir skorla galip ayrılıp üst sıralara yükselmeye devam etti.
Kazanma Faktörleri :
Kontraatak Fc takımı bilindik pas oyununu bugün sahaya yine çok iyi yansıtırken adeta birbirinin kopyası gollerle farka koştu ve izleyenlerin beğenisini topladı. Birbirini çok iyi tanıyan ekip gol atmaktan ziyade attırmaktan keyif alınca ortaya birbirinden güzel organizasyon golleri çıkarken rakibin de kaleci eksiğini iyi değerlendirip çok da zorlanmadan farklı bir skorla sahadan galip ayrıldılar. Sahaya hücum ağırlıklı bir kadro ile çıkan ekip sahanın her bölümünde etkili olurken Kadir orta alanda istekli oyunu ve 2 gol – 2 asisti ile, Oktay jeneriklik golleri ve toplamda 3 golü ile, Necati 2 gol 6 asisti ile skora ciddi katkı sağlarken tecrübeli golcü Gökhan Kan doğru zamanda doğru yerde durarak geceye damgasını vurdu ve maçı da 8 gol 2 asist ile tamamlayarak kariyer rekorlarına bir yenisini ekledi.
Kaybetme Faktörleri :
Balat Tr bu akşam kötü değildi fakat rakibe yetemedi diyebiliriz. Kaleci Eren’in yokluğu ciddi anlamda hissedilirken tam O’nluk bir maçtı ki kalede olsaydı maç daha çekişmeli gidebilirdi. Rakibe karşı ilk bölümlerde iyi direnip aslında iyi de oynamalarına karşın peş peşe yenilen gollerle oyundan düştüler ve maça tutunamadılar. Son bölümlerde buldukları goller ancak farkı eritmeye yardımcı olsa da puan kazanmak bu akşam kendileri adına çok zordu ve hesapta olmayan bir mağlubiyet aldılar. İyi mücadele edip gayretli de bir oyun sergilediler fakat rakibin etkili pas oyununa karşı ayakta duramadılar. Gökhan 4 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken Sercan ve Özgür de attıkları 2 şer golle takımın diğer skorer oyuncuları oldular.
Maçın Adamı : Gökhan
Maçın Gümüş Adamı : Necati
Maçın Kalecisi : Oğuzhan
Maçın Defansı : Mustafa
Maçın Orta Sahası : Necati
Maçın Forveti : Gökhan
Maçın Golü : Oktay İzgi
Maçın Centilmeni : Gökhan