Kontraatak Revizyonlu Kadrosuyla Kazanmasını Bildi…

Bu akşamki maçta Göçmen United ve Kontra atak takımları karşı karşıya geldi ilk yarıya hızlı başlayan iki ekipte pozisyon üretmekte zorlanmadı ve üst üste pozisyon yakaladılar. Göçmen United maçın başında geliştirdiği güzel atağı Ahmetin güzel bitirişiyle 1-0 öne geçti. Hız kesmeden ataklarına devam eden Göçmen united dakika 9 da bir gol daha bularak aradaki farkı 2′ çıkardı. Bu dakikadan sonra toparlandı ve rakip kaleye daha çok gidip pozisyon üretmeye çalışan Kontra atak ekibi dakika 13 Serkanın T. nin vuruşuyla skoru 2-1 getirdi bu golden sonra daha diri bir oyun sergileye Kontra atak ilk yarının sonlarında Serkan T. ve Serkan Ç’ golleriyle skor üstünlüğünü elde eden ekip devreyide 3-2 tammaladı.
İkinici yarıya yine iki takımda istekli başladı karşılık pozisyonlarla devam eden maçta Göçmen united 32. dakikada Hüseyinle golü bularak skora ortak oldu bu golle beraber seyir zevki yükselen maçta iyi takımda maç adına elinden geleni yaptı. Bu mücadelenin meyvesini Göçmen united dakika 35 de Bayramın harika firikik golüyle aldı ve skoru 4-3 e getirdi.Ne zaman geriye düşşse toparlanmasını iyi bilen Kontra atak ekibi 36 da bu gole yanıt verek yeniden skora ortak oldu karşılıklı ataklarla ve net pozisyonlarla devam eden maç adeta kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu Göçmen united buldugu pozisyonlara yanıt alamayanca 47. dakikada gelişen Kontra atak atağında Kadirin güzel vuruşuyla top bir kez daha buluştu ve Kontra atak ekibi skor üstünlüğünü eline aldı bu dakikadan sonra Göçmen united ne kadar beraberliği yakalamaya çalışsada başarılı olamadı ve maçtan 5-4 lük mağlubiyetle ayrıldı.
Göçmen united takımında kalede Tuncay görev aldı başarılı kurtarışlara imza atan kaleci yenilen 5 gole engel olamadı. Savunmada İbrahim, emin Ve Bayram vardı. İbrahim ve Emin bugün katı bir savunma yapmalarına rağmen rakibin hızlı ataklarına cevap veremeyince jkalelerindede net pozisyonlar verdiler. Bir diğer defans oyuncusu Bayram ise bugün galibiyet için elinden geleni yaptı ilkk yarıda şansız bir şekilde topu kendi ağlarına yollasada mücadelesi ve attığı Frikik golü bu talihsizliği unutturmaya yetti. Orata sahada Hüseyin ve Ümmet vardı Ümmet bugün verdiği mücadeleyle takımına olumlu yönde katkılar sağladı. Hüseyin ise bu akşam gerek pozisyon üretmede gerek kaleye şut yöneltmede üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştı ve skora katkıda sağladı. Forvette ise Abdullah görev aldı istedği topları alamaya Abdullah geceyi 1 golle tamamlasada bu gol Galibiyete yetmedi.
Kontra atak takımında bu akşam kalede Oğuzhan görev yaptı birbirinden güzel kurtarışla imza atan kaleci takımının galibiyetinde büyük rol gösterdi. Defan blogunda Burak, Kadir ve Abdullah görev aldı Burak savunmada iyi toplar keserek gelişen ataklara engel oldu. Kadir gerek mücadelesiyle gerek attığı 1 golle bugün takımı adına elinden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koydu. Abdullahta bu akşamın iyilerinde birisiydi defansını rakibe karşı iyi savunan oyuncu 1 de gole imza attı. Orta sahada Serkan T. ve Eren görev aldı Serkan T. bu akşam attığı 2 Golle yıldızlaşırken takımının galibiyetindeki en büyük rolü o üstlendi. Eren ise takımını iyi yönlendirerek ve attığı güzel paslarla takımına pozisyon hazırladı ve alına galibiyete elinden gelen katkıyı sağladı. Forvette görev alan Serkan Ç. bu akşam rakip defansı epey zorladı ve takımına 1 de gol katkısında bulunarak üzerine düşen görevi yaptı.
Maçın Adamı : Serkan T.
Maçın Gümüş Adamı : Kadir
Maçın kalecisi : Oğuzhan
Maçın Defansı : Kadir
Maçın Ortasahası : Serkan T.
Maçın Forveti : Serkan Ç.
Maçın centilmeni : Bayram

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.