Kontraatak Rakip Tanımıyor…

Morbid angel takımı maça rakibine göre daha geride oyunu kurarak başlamaya çalıştı yeni katılan arkadaşlar takıma Çokta uyum sağlayamasa da bireysel olarak yetenekleriyle gol yollarında etkili olmaya çalıştılar ancak rakip takımın tecrübesi biraz da yaş olarak kendilerine göre yüksek olması onlar için de dezavantaj yoktu diyebiliriz. Daha oyunun ilk dakikalarından kalelerinde gördükleri goller takımı olumsuz yönde etkiledi. Rakip takımı kendileri üzerinde uyguladıkları baskı ve presin sonucunu kalelerinde gol olarak gördü. Rakip kalede nadiren bulduğu pozisyonları değerlendireyen ekip İlerleyen dakikalarda bunun acısını çektiler. Hücum hattında kalabalık bir oyun sergilemek isteyen ekip defans blogunda eksiklikler ve az adam bırakarak rakip takımın etkili olmasına olanak sağladı. İlk yarının ortalarına geldiğimizde rakip takımın direncini Ve baskısını kıramayan ekip kalesinde golleri görmeye devam etti. Bireysel oyuncularının yetenekli olması onları gole götürmesine yetmedigini söyleyebiliriz. İlk yarının sonuna geldiğimizde skor tabelasında 4-0 olarak göründü ve bu skorla devreye girildi.
Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyuna aynı şekilde başlayan ekip hücum yollarında istedikleri ataklari bulamadılar daha ikinci yarının başında rakibi ters köşe yaparak golü bulsalar da dirençlerini maç geneline yayamadılar. Kalelerinde gördükleri 5. Golden sonra oyundan iyice düşen ekip hemen hemen ikinci yarıda çok fazla varlık gösteremedi ve maçtan 6-1 mağlubiyet ile ayrıldılar.
Kontratak ekibi oyuna çok istekli ve arzulu bir şekilde başladı rakibini daha ilk dakikadan sahasına hapseden ekip bulduğu gol ile de daha oyuna başlar başlamaz önde girmeyi başardı. Maçın ilk dakikalarından itibaren oyun üstünlüğünü ve tecrübesini gösteren ekip gol yollarında da fazla zorluk çekmedi. Attığı gol kadar bir o kadar da gol kaçıran ekip için çokta zorlu bir maç geçtiğini söyleyemeyiz. İlk yarının ortalarına geldiğimizde skoru açan ekip İlk yarının sonuna kadar kalesinde gol görmedi. Takım oyunu ve takım uyumunu izleyenlere yansıtan ekip geçer not aldı. Paslaşmaları ve uzun toplardaki başarıları takımın gol atmasın da gol bulmasında en büyük etken oldu. Adeta yıllardır beraber oynuyorlarmış gibi bir oyun sergilediler kanat organizasyonları orta alandan hücuma atılan paslar hepsi harika bir oyun tamamlamasını bize yaşattı. Bu güzel oyununu da ilk yarıda taçlandıran ekip maçıda ilk yarıda bitirdi diyebilirz. İlk yarını sonuna geldiğimizde skor tabelasında 4-0 haklı bir skor vardı.
İkinci yarıya başladığımızda adeta İlk yarının birebir aynısı gibiydi. Kısa paslaşmalar savunma arkasına atılan toplar yerini bulurken gollerde gelmeye başladı. Kontraatak ekibi hücümda harika işler başarırken defans hattında da kusursuz bir oyun sergiledi. Defans hattı yaptığı yerinde müdahaleler ve çevikliği ile adeta geçit izni vermedi. Kontratak ekibinde Hüseyin attığı 3 gol ile yıldızlaşırken baştan aşağıya bütün oyuncular harika bir oyun sergiledi ve maçı da 6-1 gibi ezici bi skorla kazandılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.