KontraAtak Rakip Tanımıyor!

Maçın Adamı:Doğukan
Maçın Kalecisi:Ahmet
Maçın Defansı:Abdullah
Maçın Ortasahası:Doğukan
Maçın Forveti:Hüsnü
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça Myrlea takımının başlama vuruşu ile başladı. Kendi sahasında oyunu kabullenen Myrlea takımı kalesinde ard arda pozisyonlar verdi. Kontra atak takımı ise ilk dakikadan itibaren baskılı oyununu sahaya yansıttı ve 2.dakikada Kadirin golü ile öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Kadir şık bir gol ile farkı 2’ye çıkardı. Myrlea takımı ise Alpayın uzaktan şutları ile etkili olmaya çalıştı. 8.dakikada Kadirin bir pozisyonda fazla reaksiyon vermesi ile maçta tansiyon yükseldi. 12.dakikada Dogukan üst direğide sarsarak çok şık 1 gol attı ve farkı 3’e çıkardı. Bu dakikalarda oyundan iyice düşen Myrlea takımı kalesinde bolca poziyon verdi. Bunları değerlendirmeyi bilen Kontra atak takımı Doğukanın 2 golü ve Kadirin attığı goller ile maçta birden farkı 6’ya çıkardılar. İlk yarının son 8 dakikasinda daha dengeli geçen maçta 22.dakikada Myrlea takımindan Hüsnü takımının maçtaki ilk golünü attı ve takımını umutlandırdı. İlk yarının kalan dakikalarında karşılıklı ataklardam gol sesi çıkmayınca ilk yarı 6-1 Kontra atak takımının lehine sonuçlandı.
İkinci yarıyada kontra atak takımı hızlı başladı ve ilk dakikada Kadir ile farkı tekrar 6’ya çıkardı. Maçta istediği reaksiyonu bir türlü veremeyen Myrlea takımı kalesinde çok fazla pozisyon verdi. Doğukan, Kadir ve Gökhanın ard arda attığı goller ile 32.dakikada durumu 10-1 yapan Kontra atak takımı iyice rahatladı. 35.dakikada Günün başarılı ismi Kadir yerini Ahmete bırakarak oyundan çıktı. 37.dakikada takımının 2.golünu atan Alpay skoru 10-2 yaptı. Maçın kalan dakikaları iyice oyundan düşen Myrlea takımı kopuk futbolu sonucunda çok fazla pozisyon verdi. Kontra atak takimı ise rakibinin bu hatasını affetmeyerek farklı bir galibiyete imza attı ve 15-2 galip ayrıldı.
Myrlea
Maça kendi yarısahalarında kabullenerek oynamaları en büyük hatalarıydı ilerdede istediği atraksiyonlarıda gerçekleştiremeyince farklı yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Melikşah görev aldı. Sahanın en genci olan isim karşı takımın şutları karşısında etkisiz kaldı. Savunmada Emrah, Yunus ve Erdoğan 3’lüsü görev aldı. İlk dakikadan itibaren sırıtan 3’lü rakip oyunculari durdurmakta oldukça zorlandı. Emrah savunmada çakılı kalan ve savunmada en çok savaşan isimdi fakat bu çabası farklı mağlubiyeti engelliyemedi. Yunus savunmadan zaman zaman ileri çıksada geri dönmede sorun yaşadı. Erdoğan ise arkadaşlarının kademesine girmek için çok çalışsada ilerleyen dakikalarda oyundan düştü. Ortasahada Ömer ve Alpay ikilisi görev aldı. Uyumları zaman zaman iyi olsada genel olarak kötüydu. Ömer hem savunmada hem hücumda gorev almak isterken çok yıprandı. Alpay ise takımının en etkili ismiydi ve uzaktan şutları ile etkili oldu. Forvette Hüsnü rakip savunmanın arasında kayboldu ve maç boyunca istediği pozisyonlari yakalayamadı.
Kontra atak
İsimlerinin dışında bir oyun görüşü olan takım çok diri ve genç bir kadro olmaları sebebiyle maçı çok farklı bir sonuç ile kazanmayi başardı. Kalede Ahmet görev aldı. Ahmete Fazla iş düşmesede bir kaç pozisyonda reflekslerini konuşturdu. Savunmada Abdullah, Gökhan ve Burak 3’lüsü görev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lü hatasız oynadı. Gökhan savunmada görev alsada zaman zaman ileri çıktı ve etkili oldu. Burak savunmada çakılı kalan isimdi ve 0 hata ile oynadı maç boyunca kademelere giren isim oldukça efor sarfetti. Abdullah savunmada en dikkat çeken isim olan abdullah savunmadan hücuma topları taşırken oldukça etkiliydi. Ortasahada Eren ile Doğukan ve Kadir 3’lüsü görev aldı oldukça etkili olan 3’lüde Eren savunmaya dönük oynayarak takımını yönlendiren isimdi. Dogukan ise tekniği ve şutları ile göz doldurdu Nihat kahveci vâri golleri ile dikkat çeken isim günün en etkili isimlerindendi. Kadir ise attığı kritik goller ile maçın erken kopmasını sağladı ve takımını rahatlattı. Ahmet ise Kadirin yerine oyuna girdi ve sol ayağı ile çektiği şutlarla etkili oldu. Sonraki maçlarda Kontra atak takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.