Kontraatak Kayadibi’ni Bozguna Uğrattı!

Gecenin maçında Kayadibi Gençlik takımı Kontraatak Fc ile karşı karşıya geldi.
Sezona inişli çıkışlı bir performansla başlayan Kontraatak Fc takımı revizyonlu kadrosuyla rakibine göz açtırmazken maçın genelinde üstün olduğu müsabakadan 9 0 lık tarihi bir galibiyetle ayrılıp hem kendine geldi hemde üst sıralardaki rakiplerine meydan okudu.
Özellikle hücum hattının büyük bir uyum içinde oynadığı maçta kor üretmekte zorlanmayan ekip ilk yarıyı 4-0 önde tamamlarken gol yağmuruna 2. yarıda da devam etti.
Savunmasını önde kurup hücumlara sürekli destek veren ekip kalabalık hücum yaparken kaleyi her gördükleri yerden golü düşündüler ve etkili şutlarla sürekli gol aradılar.
Kaptan Kadir orta alanı yine toparlarken etkili şutlarla sürekli gol aradı, savunmanın arkasına etkili toplar attı, maçı da 3 golle tamamladı. Batuhan takımın hücum hattına ciddi katkı sağlarken rakibi çok zorladı 3 de gole imza attı. Sedat orta alandaki mücadeleci oyununun yanısıra takipçiliği ile attığı 3 golle o da açılan farkta büyük rol oynadı.
Melih savunmanın en dirençli isimlerinden olurken savunmadan etkili bindirmeler yaptı, Tayfun da savunmanın kanadında çok iyi bir performans sergilerken Eren de savunmanın ortasında arkadaşlarını iyi yönlendirip başarılı bir performans sergiledi.
Uzun bir aranın ardından yeniden kalesinde eldivenleri devralan Tecrübeli isim Arif ise kalesinde iyi bir maç çıkardı, 4 net kurtarış yaptı, kalesinde güven verdi.
Kayadibi Gençlik takımı tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini alırken tam anlamıyla bozguna uğradılar ve taraftarlarının yine tepkisini çekecek bir mağlubiyet aldılar. Aslında oyun olarak kötü bir performans sergilemeseler de skor üretmekte zorlanınca açılan farkı kapatamadılar ve oyundan düştükçe de çözülüp rakiplerine teslim oldular.
Güray’ın kalesindeki üst düzey performansına rağmen farklı mağlubiyetten kaçamayan ekipte en büyük eksik skor üretememeleriydi diyebiliriz. Rakip kaleci maçı 4 kurtarışla tamamlarken maç boyunca kaleyi bulan 4 şutlarının olması mağlubiyette en büyük etkendi.
Mücadele anlamında ilk yarıda rakibin çok gerisinde kalmasalar da 2. yarıda açılan farkla çözüldüler ve hiç de beklenmedik bir skorla sahadan ayrıldılar.
Performans anlamında Güray dışında ön plana çıkan oyuncu olmazken Güray kurtarışlarına rağmen tarihi farkı engelleyemedi.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Batuhan
Maçın Kalecisi: Arif
Maçın Defansı: Tayfun
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Batuhan
Maçın Golü: Batuhan
Maçın Centilmeni: Enes