Kontraatak Grup Lideri Olarak Çeyrek Finalde!

Master Cup C Grubu son hafta maçında Kontraatak Fc ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 1 1 lik skorla sona eren maçta Kontraatak Fc takımı 2. yarıda bulduğu gollerle rakibini farklı geçti ve grup lideri olarak çeyrek finale adını yazdırdı. Geçen hafta sonuçlarının ardından 2 ekip de gruptan liderliği çıkmayı garantilemişti fakat bu maçın ardından Kontraatak Fc takımı gruptan lider çıkarak D Grubunun 2. sinin belli olmasını bekleyecek, Cska Filistin ise D Grubu lideri Wristpower ile çeyrek finalde karşılaşacak.
Kazanma Faktörleri:
İlk yarısı dengede geçen maçta Kontraatak Fc rakip orta alanın oyundan düşmesini fırsata çevirerek rakip kalede etkili oldu ve peş peşe etkili paslaşmalarla rakip kalede etkili olup buldukları gollerle maçı koparmasını bildiler. Takım oyunu iyice oturan ekipte oyuncuların birbirlerini tanıması hücumda etkili olmalarını sağlarken bu uyum 2. yarıda golleri ve liderliği getirdi. Bireysel olarak kaptan Kadir attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken eski gol Krallarından Gökhan yine istekli oyunuyla hücumda takıma ciddi katkı sağladı maçı da 1 golle tamamladı. Savunmanın bel kemiği Mustafa ise hem savunmada çok iyi bir maç çıkardı hem de takımı ateşleyip 2 gole imza attı, gecenin gizli kahramanlarındandı.
Kaybetme Faktörleri:
Cska Filistin takımı maça iyi başlarken ilk devrede rakiple başa baş bir oyun sergilese de 2. yarıda orta alandaki üstünlüğü rakibe verince mağlubiyet kaçınılmaz oldu ve aldıkları bu mağlubiyetle grubu 2. sırada tamamladılar. Aslında net pozisyonlara girememeleri ve buldukları pozisyonları gole çevirememeleri mağlubiyette en büyük etken olurken bu sezon hücum hattındaki kısırlık çeyrek final öncesi düşündürüyor. Savunma olarak iyi bir maç çıkarmalarına karşın rakibin kalabalık ataklarına direnemeyen tecrübeli ekip son bölümlerde farkı kapatmaya çalışsa da bu çaba yeterli olmadı.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa Taşçı
Maçın Kalecisi: İhsan
Maçın Defansı: Mustafa
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Gökhan
Maçın Golü:Kadir
Maçın Centilmeni: Engin