Kontraatak Galibiyetle Döndü!

Cesse halısaha liginde gecenin maçında Kontraatak ve Losalacaatios takımları karşı karşıya geldi.izleyenlere keyif veren maçı Fc Kontraatak takımı 6-4 kazanmasını bildi.
Fc Kontraatak
Son iki maçını kaybeden ve tekrar bir galibiyet serisi yakalamak isteyen ekip maça hızlı başlasa da istediği golleri bir türlü bulamayınca strese girdi.genellikle topa sahip olan ekip son vuruşlarda etkili olamayınca bu devre de sadece 2 gol bulabildi.bu yarıda defansında geniş boşluklar veren ekipte Eren neredeyse tek başına savunma yaptı. ikinci yarıda daha derli toplu bir futbol ortaya koyan ekip kendine geldi ve 4 gol daha bularak maçı kazanmasını bildi.
Losalacaatios
Maça savunma ağırlıklı başlayan ekip kaptığı toplarla kontra yakalayarak sayı bulmak istedi ve bunda da gol hariç genellikle başarılı oldu.son paslarda doğru tercihler yapamayan ekip bir çok tehlikeli ataktan eli boş döndü ve bu devrede sadece 1 gol bulabildi.ikinci devrede rakibinin farkı açmasından sonra oyun anlayışını değiştiren ekip ard arda goller bularak skoru neredeyse dengelemeyi başardı fakat deneyimli rakibi son dakikalarda oyuna tekrar karakter koyarak kazanmasını bildi. Özellikle ilk yarıda çok net pozisyonlar bulan ekip bunları değerlendiremezken bu pozisyonları 2. yarıda çok aradı diyebiliriz.
Maçın adamı:Kadir
Maçın gümüş adamı:Ali Rıza
Maçın defansı:Eren
Maçın ortasahası:Kadir
Maçın forveti:Ali Rıza
Maçın centilmeni: Doğukan