Kontraatak Fc’den Müthiş Geri Dönüş!

Gecenin 2. maçında zirve takipçisi Kontraatak Fc ile Play off lara kalmak isteyen Goriyana takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Goriyana’nın 2-0 lık üstünlüğü ile tamamlansa da maçı kazanan 4 3 lük skorla Kontraatak Fc oldu ve zirveyi ele geçirdiği gecenin ilk ayağında oldukça zorlansa da 3 puanın sahibi oldu.
Kazanma Faktörleri:
Bu akşam galibiyette en büyük etken 2. yarının başında yapılan oyuncu değişiklikleriydi ki Ahmet ve Necati 2. yarının başında oyuna dahil olarak oyunun seyrini değiştirdiler. Ahmet savunmaya geçince daha kalabalık ataklar yapan ekip biraz daha risk almaya başladı ve savunmada boşluklar vermesine rağmen net pozisyonlar bularak maça ortak oldular. Rakibin de 1 kişi eksik kalmasını iyi değerlendiren ekip öne geçtikten sonra skor avantajını iyi korudu ve kritik bir 3 puanın sahibi oldu. Son bölümlerde oyuna dahil olan Süleyman takıma daha da hareketlilik getirirken hırslı oyunuyla takımını ateşleyen isim oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Maça iyi başlayan genç ekip skor avantajını yakalayıp devreye 2 0 önde girerken 2. yarının başlarında da net pozisyonlardan sonuç alamadı. Emirhan’ın kırmızı kart görmesiyle 6 kişi kalmaları en büyük etken olurken eksik kaldıktan sonra pozisyon üretmekte zorlandılar. Aslında bireysel anlamda yetenekli oyuncuları kadrolarında barındıran ekip öndeyken ve skora denge geldiğinde topu ayağında tutup kontra toplarla rakip kalede etkili olabilselerdi 6 kişi oynamalarına rağmen maçı kazanabilirlerdi ki rakip takım büyük risk alıp kalabalık atak yapmaya başlamıştı ve savunma arkasında büyük boşluklar oluşmuştu. Bu periotta topu iyi kullanamayan ekip yaptıkları hatalarla kalelerinde goller gördü ve maça havlu attı.
Öne Çıkan İsimler:
Ahmet oyuna dahil olduktan sonra adeta tek başına defans yapmasına rağmen güçlü fiziği ile rakibe göz açtırmadı 1 de gole imza attı, Necati de topu ayağında tutup takımına pozisyonlar hazırladı, maçı da 1 golle tamamladı, Tayfun da 2 golle galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Necati
Maçın Gümüş Adamı: Ahmet
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Ahmet
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Necati
Maçın Golü: Ahmet
Maçın Centilmeni: Furkan