Kontraatak Fc Zirveyi Yeniden İstiyor!

Gecenin son maçında Kontraatak Fc ile Cska Filistin takımları karşı karşıya gelirken baştan sona büyük çekişme içinde geçen maçta Kontraatak Fc 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen ilk yarısı 1 1 biten maçtan 2 1 lik skorla galip ayrıldı ve zirve yarışını sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Kontraatak Fc takımı bu akşam iyi savunma yaparak maç kazandı diyebiliriz. Maça iyi başlayamayıp 1 0 yenik duruma düşseler de ilerleyen dakikalarda toparlanan ekip ilk yarının sonlarında rakip kalede etkili olmaya başladılar ve skora denge getirdiler. 2. yarıda daha çok kontra toplarla etkili olmaya çalışan ekip aradığı golü bir kontra atak golü ile buldu ve skoru da iyi savunma yaparak koruyan ekip sahadan 4 puanla ayrılmasını bildi. Özellikle 2. yarıda 4 lü savunma yapan ekip katı savunma ile rakibi oldukça zorlarken kritik bir galibiyet aldılar.
Kaybetme Faktörleri:
Cska Filistin ise maça golle başlamasına ve pozisyonlar bulmasına rağmen bu pozisyonlardan sonuç alamayınca işi zora soktu. İlk yarının sonlarında oyundan düşen ekip kalelerinde çok pozisyon vermeye başlayınca skora denge geldi. 2. yarıda rakip yarı alanda etkili olmalarına rağmen son vuruşlarda kötü bir gece geçiren ekip skor üretemedi ve yedikleri golle sahadan 2 1 mağlup ayrıldı. İyi mücadele edip iyi de ataklar yapmalarına rağmen son vuruşlarda şanssız bir maç geçirmeleri mağlubiyetteki tek etkendi diyebiliriz.
Maçın Adamı: Kadir
Maçın Gümüş Adamı: Doğukan
Maçın Kalecisi: Eren
Maçın Defansı: Abdullah
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Doğukan
Maçın Golü: Berkay
Maçın Centilmeni: Eşref